Mi a véleményetek erről az esetről?
12.59-es vagyok
Nem akar itt téged riogatni senki ne ijedj meg ez az eset nem általános és veled minden rendben lesz! Mindazonáltal ez van, ilyen dolgok történnek és ezt tudomásul kell venni, szégyellje magát az aki tudna tenni ezek ellen és nem tesz semmit! Csak tudnám az ilyen olyan tárcák meg szakemberek mi a sz.... csinálnak:-( na jó befejeztem, mert még nem ment le az agyvizem:-)
Igen, elmeséltem, de ha nem akartad elolvasni, minek olvastad? És minek töltöd még mindig itt az időt, válaszolsz, stb. Menj szépen, nyugodj meg, igyál egy teát, mi itt beszélgetünk, ha nem érdekel a téma, ne szólj bele. Nem kötelezett senki, h olvasd. Ezekszerint a híreket sem nézed, mert ott is elborzaszt valami.
Ne haragudj, de most ne mi legyünk már a hibásak, h parázol. Mi is féltünk, de itt vagyunk, nekem is meséltek rémtörténeteket, nem is egyet, meghallgattam, elfelejtettem. Ennyi, talán Te is tedd ugyanezt.
Persze, nyilván nem fogom olvasgatni az eszmecseréket erről az esetről, de miután a kérdező úgy tette fel a kérdést, hogy abból nem derült ki miről van szó, így "benéztem" (sajnos)
Köszönöm annak , aki nem hurrogott le.
Aki szerint híreket sem nézek, annak üzenem, hogy de igen, csak nem Tények és hasonló szörnyűségeket, amiben nem hírek mennek, csak az hogy "felrobbant" "lezuhant" "meghalt" ...stb.
A kedves kérdezőnek meg üzenem, hogy nem vagyok hisztérikus, csak első babás...ennyi.
És bocsánat, hogy megzavartalak Titeket, tényleg nem akartam, vissza is szívom, hogy szóban kell megbeszélni, nyugodtan beszéljétek meg itt, végülis erre van az oldal, akit nem érdekel, majd "kimegy" ahogy én is!
Sziasztok!
Ma volt az RTL klub híradójában is:
Szia!Ugyanez történt velem,mint az előző győri anyukával.A doktornőt eltiltották és elküldték.Talán pont Győrbe?A győri dokit pedig Fehérvárra?Én nem pereltem,de a lányom nélkül töltött ÖT napot nem lehet pénzben visszaadni!
Csak azt nem tudom:Mi lesz ezekkel a "kicsit" hibázó orvosokkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!