Mi a véleményetek erről az esetről?
Hát ez borzasztó :(
De én aligha tudom eldönteni, hogy mi történhetett valójában...
erről a HELLPről még nem hallottam sosem.
Elnézést.
Egyébként arról szól, hogy nemrég meghallt egy császáros kismama terhességi mérgezés és vérmérgezés következtében a szülés után a kórházban.
Bocs, előző vagyok, a főoldalról megtalálható.
Sajnos nem egyedi az eset, mikor szültem, tavaly augusztusban, egy kismama majdnem meghalt a szomszéd kórteremben. Hiába panaszkodott, h nagyon fáj a sebe, császáros volt, csak akkor futottak össze, mikor eszméletét veszítette, és 41 fokos láza volt. Szegény, megoperálták, és ki kellett venni a méhét. Első gyerekkel volt akórházban. Nagyon sajnáltam ŐT:(
Hát ne haragudj, én el sem olvastam a cikket, már amikor megláttam a linkben, hogy miről van szó. És a többi reagálót sem, mert csak hirtelen ránéztem a kommentekre és láttam, hogy valaki szintén hasonló szitut ecsetel... És nem hiszem, hogy ezt itt kellene megvitatni. Beszéld meg azzal, akit érdekel, szóban!!!!
Ide jövök a szülés topikba gyanútlanul, 1-2 HASZNOS infót keresve, erre tessék...
Engem most pl sikerült jól beparáztatnod így szülés előtt 2 és fél héttel....:(
A szülés témakörbe tartozik.És jogom van itt megkérdezni.
Az, hogy te hisztérikus vagy , az más kérdés.ha nem tetszik, ne gyere ide az oldalra, hanem készülj a szülésre és relaxálj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!