Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » "Hogyan szeretnék szülni"?...

"Hogyan szeretnék szülni"? Többször feltette már a kérdést a nőgyógyászom, azt hittem, majd ő mondja meg mit javasol. Volt már császárom, de minden kontrollon rákérdez, na hogyan fogunk szülni?

Figyelt kérdés
Azt mondta következő vizsgálatkor már adjak választ, de hát én???? Ő látja, a baba fekvése stb alapján... Nem értem ?! 33 hetes vagyok. Jó lenne ha nem kellene a hasi műtét, de előzmények, korom, stb miatt, lehet, hogy jobb lenne?
2012. júl. 18. 14:00
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Én simán szülnék a helyedben!

Leírom a történetem:

1.baba 3800g sima

2. 3. baba (ikrek): 2. simán 3100g, 3. császár 3100g.

3. baba keresztbefordult miután az első kibújt simán. Rohantak császározni.

4. baba: 36 hetesen 3,5 kg-mal a pocakomban meghalt! Indították a szülést oxitocinnal! 18 órás vajúdás után simán, gátvédelemmel "született".

5. baba: 3800g simán született.

Tehát kétszer szültem császár után simán, s a halott baba nem egyszerű ügy!

2012. júl. 19. 10:01
 12/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod, hát nem volt neked sem egyszerű, sajnálom a történteket :-(
2012. júl. 19. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!