Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg segít a szőlőcukor a...

Tényleg segít a szőlőcukor a szülésnél, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Tényleg segít, szülés közben kell belőle pár szemet enni, vagy elég ha itthol vajódás alatt megeszek néhány szemet?

36 hetes kismama?

2009. júl. 14. 06:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

??

A szőlőcukor nem segít a szülésnél, tehát magát a szülést nem segíti, csak abban segít, hogy ne legyél éhes. Nem tanácsos enni vajúdáskor (az más kérdés, hogy a legtöbben valószínűleg nem is akarnának enni), de a szőlőcukor segít, hogy ne éhezz meg, nem fogja lecsökkenteni a fájások erősségét, ha erre gondolsz.

2009. júl. 14. 06:43
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
A szölőcukor arra jó, hogy hosszú vajudás alatt gyorsan és egyszerűen pótolhatod vele a felhasznált energiádat. Annak semmi értelme, hogy otthon egyél belőle.
2009. júl. 14. 06:44
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, hát látszik mennyire nem értek hozzá, első baba.
2009. júl. 14. 06:49
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is vittem be magammal a szülőszobára.A páromnak segített :D
2009. júl. 14. 08:10
 5/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem inkább homeopátiás bogyókat vigyél be a szülésre. Sokan dicsérik, azt olvastam, hogy átlagosan felére csökken a fajúdási idő, könnyebb a tágulás, segít a fájdalom csillapításában. Én is szedem a 36-37. héttől.

Nekem ezeket javasolták: Caulpohyllum C-30, Arnica montana C-30, Cimicifuga C-30 (ezeket a szülés előtt is lehet szedni, 36.héttől+ lehet inni mellé a málna levél teát napi fél litert) A vajúdás kezdetekor illetve szüléskor: Arnica C-30, Caulophyllum C-30 félóránként, Cimicifuga C-30 félóránként, Hypercium C-30 óránként, Pulsatilla C-30 óránként. A szülés után a sebgyógyulásra Arnica C-30.

Szerintem próbáld ki, nem veszíthetsz semmit. Tényleg sokaktól hallottam, hogy nagyon jók, használnak. Biztos többet érnek mint a szőlőcukor :D Remélem segíteni fog. Én nagyon bízom bennük.:)

Könnyű, gyors szülést neked!

39+5 hetes kismama

2009. júl. 14. 09:21
 6/12 anonim ***** válasza:
Én szedtem homeopátiás bogyót, csak az utolsó héten szabad és vajúdás közben! Nekem 3-dik napra megindította a szülést, a tágulás másfél óra alatt teljesen lezajlott, nagyon fájt, mert talán túl gyors volt. Ne szedjétek 36-37-38. héten még, ha nem akarjátok, hogy meginduljon idő előtt a szülés.
2009. júl. 14. 10:06
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és tanácsokat, minden jót nektek:)
2009. júl. 14. 12:07
 8/12 anonim ***** válasza:
Én a homeoós bogyót 36.héttől szedtem és 3nappal a 40.hét előtt szültem.
2009. júl. 14. 21:17
 9/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Én szülés után szopogattam szőlőcukrot, a 2 órás megfigyelési szakaszban. Semmi erőm nem volt, fekve majdnem elájultam. 4-5 szem után jobban lettem.

Én 20 perc alatt szültem, előtte semmi bajom nem volt. Igazából nyomni sem tudtam, úgy préselték ki a babát belőlem, és mégis rohadt gyenge lettem. de a szőlőcukor segített utána.

2009. júl. 14. 22:28
 10/12 anonim ***** válasza:
Én szülés közben kihánytam a szőlőcukrot.
2009. júl. 15. 12:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!