Mi van akkor ha nem adok neki egy fillért sem az orvosnak? Mert nekünk konkrétan nincs fölös 70-10. 000Ft a zsebünkben amit oda tudnék adni az orvosnak?
Én is 30-at adtam a dokinak,nem gáz..annyi volt és kész.
De az egyik válaszadóval nem értek egyet. Persze,inkább a picire költöttem volna én is,de itt nálunk,akár fel is dobhatod a talpad,nem foglakoznak azokkal,akiknek nincs fogadott orvosa. Erre nem sajnálom,csak tudjam,h jó kezekben vagyok. De nem kell túlzásba esni (100ezrek...)
Ez nagyon álságos volt :)
Azért, mert valaki ad az orvosnak pénzt, attól még nem éhezik a gyereke, nyilván nélkülözni tudja azt a pénzt...
De ha már feltesz valalaki egy ilyen kérdést, akkor valószínüleg számít.
Aki meg ad 50-100 ezret, az hülye.
Érdekes pl. az óvónőknek miért nem adnbak soha (ennyi) pénzt.
Mert az emberek rászoktatták az orvosokat a"zsebpénzre", megboldogult nagyanyám is mindig tömte a házidokit, soha nem értettem miért.
Amúgy meg amikor valaki kifizet x összeget a terhesgondozáson a magándokinak és utána szülésért odaadja még a díj 10x-ét, az sem normális.
Tegnapi 9:48as vagyok.
Ne haragudj, de hogy van bátorságod lehülyézni meg lenemnormálisozni másokat?
Én 80at adtam az orvosomnak, mert úgy gondoltuk. De nem hinném, hogy ettől hülye lennék, egyszerűen eltérő a véleményünk.
Mindenki annyit pénzt ad amennyit akar, ha van rá lehetősége. Ha valakinek van erre 100ezer forintja és oda szeretné adni, akkor adja oda, egyáltalán nem hülye.
A kérdezőnek nincs erre kerete, illetve nem is biztos, hogy úgy gondolja ezért ennyit kellene fizetni, tehát nem ad ennyit és kész. Az orvos nagyon fog örülni a 20-30ezer forintnak is, hisz nem adózik utána és max fél nap alatt keresi meg.
Egyébként senkinek semmi köze ahhoz, hogy ki mire költi a pénzét, van, aki csokitortára vagy cigire, esetleg 3 pár új cipőre, ez magánügy és nehogymá magyarázkodni kelljen másoknak amiatt, hogy az embernek van lehetősége többet költeni...
Szia!
Mi magánrendelésen havonta fizettünk 7ezer forintot, azaz eddig 56ezret. A szülést, ha nem pont a szabijára esik, ő fogja levezetni, és 30-40ezer forintra gondoltunk. Összességében ez is 100ezer számla/adómentes forintocska és mindketten jól jártunk.
Ha a szabija miatt ügyeletesnél szülök, csak akkor leszünk "hálásak" anyagilag, ha tényleg el leszünk ájulva tőle.
Az igazat megvallva mi ezt akkor gondoltuk végig, mikor kiderült, hogy terhes vagyok, mostmár fura lenne kihátrálni a felkérésből. Ha mégis így lenne, szépen és kultúráltan is meg lehet mondani, hog köszi az eddigieket, de most kiapadt az anyagi forrás. Hidd el, a doki is ember, megérti.
Üdv
39hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!