Hogyan adják be az EPD? Előtte adnak helyi érzéstelenítőt? Lehet érezni ezt az EPD? Vagy fáj egyáltalán?
Figyelt kérdés
36hetes km.válaszokat köszönöm.2009. júl. 13. 17:06
11/14 anonim válasza:
Szerintem sem fáj. Először fertőtlenítenek-ez kellemesen hűvös, majd helyi érzéstelenítés, majd a szúrás, amit én egy nyomásnak éreztem. Először csak kis adagot kapsz, hogyhogy reagálsz rá. Nekem nagyon jó volt, mert a 2 perceseimet csak keményedésnek éreztem. Ja,EDA-t csak akkor adnak, ha 2 ujjnyira tágultál, kitolásnál már nem. Szerintem nem gáz, én a köv.-nél is kérem.
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy válaszoltatok.Igen egyébként első baba lesz.:)
2009. júl. 14. 09:17
13/14 anonim válasza:
Én csak ajánlani tudom az edát. Az elsőt minden nélkül szültem, a másodiknál szóba került, utána olvastam, kérdeztem és csak jót hallottam róla, így eleve már úgy mentem be szúlni, hogy kérem.
Sztem angyon jó találmány én össze tudom hasonlítani milyen vele és milyen nélküle.
Az elsősnél alig voltam magamnál, csak mentek a dolgok, a másodiknál abszolút jelen voltam, így jóval könnyebb volt!
14/14 anonim válasza:
Ne izglj az a lényeg mert akkor nem olyan kellemetlen én kaptam az izomszövetbe előtte érzéstelenítőt de túl feszült vltam így egy kicsit nehezebb vlt de a másodiknál már rutinosabb voltam és elsőre sikerült beszúrni. A titok kulcsa a lzaság és anyugalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!