Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nálatok nézik/nézték Uh-val a...

Nálatok nézik/nézték Uh-val a köldökzsinór útját a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nekem az előzőnél nem nézték, amikor császároztak akkor derült ki, hogy valódi csomó volt a Kisbabám köldökzsinórján. Viszont hallottam olyat aki mondta, hogy nála nézték.... Ezt az Uh-k alkalmával vagy csak a szülés előtt ellenőrzik ha tényleg van ilyen?

Köszi

2012. júl. 14. 12:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Nekem 4d ultrahangon nézték meg, és mondta a szonográfus, hogy ha megyek a 32heti genetikai Uh-ra, említsem meg, hogy a kelleténél rövidebb a köldökzsinór. Meg is említettem a genetikain a nőcinek...kiröhögött.."ha-ha, na és ezt honnan látta egy szonográfus?? Hülyeség!"

És lám...megszületett a lányom rövid köldökzsinórral ami 1x még a nyakára is volt tekeredve. A szülész orvosnő mondta: kész csoda, hogy nem volt idő előtti méhlepényleválás. Azt még hozzáteszem, hogy 2 óra volt a kitolási szak mert mindig visszarántotta a rövid köldökzsinór.

Lányomnak 1 hónapig be volt vérezve a szeme, és 2 hétig lila erek voltak az arcán:S Szerencsére ennyivel megúsztuk.

2012. júl. 14. 21:16
 12/13 anonim ***** válasza:
Ha megnézik a szülés előtt, Timi lányom császárral születik meg, megfojtogatta a nyakára tekeredett és rövid zsinór, amit kitolás alatt vágott el a szülésznő. 26 hetesen voltunk 3d-s uh-n, ahol már mondta a doki, hogy a fiamnak csak egy fordulat kell , hogy még egyszer rátekeredjen, szóljak a szülész orvosnak. Körbe röhögött, úgy végeztük mint Timivel... A negyedik gyereknél már másik orvoshoz jártam, ő volt olyan rendes, hogy megnézte többször is, és Zsófi meg nem tekergett bele, sőt a hosszával sem volt gond, így megúsztuk a nem tervezett rohamos itthon születését. Ha a dokid nem foglakozik veled, nem szégyen akár 3 héttel szülés előtt is váltani!!!!!
2012. júl. 15. 21:54
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat!!
2012. júl. 15. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!