Nálatok nézik/nézték Uh-val a köldökzsinór útját a terhesség alatt?
Nekem az előzőnél nem nézték, amikor császároztak akkor derült ki, hogy valódi csomó volt a Kisbabám köldökzsinórján. Viszont hallottam olyat aki mondta, hogy nála nézték.... Ezt az Uh-k alkalmával vagy csak a szülés előtt ellenőrzik ha tényleg van ilyen?
Köszi
Nekem 4d ultrahangon nézték meg, és mondta a szonográfus, hogy ha megyek a 32heti genetikai Uh-ra, említsem meg, hogy a kelleténél rövidebb a köldökzsinór. Meg is említettem a genetikain a nőcinek...kiröhögött.."ha-ha, na és ezt honnan látta egy szonográfus?? Hülyeség!"
És lám...megszületett a lányom rövid köldökzsinórral ami 1x még a nyakára is volt tekeredve. A szülész orvosnő mondta: kész csoda, hogy nem volt idő előtti méhlepényleválás. Azt még hozzáteszem, hogy 2 óra volt a kitolási szak mert mindig visszarántotta a rövid köldökzsinór.
Lányomnak 1 hónapig be volt vérezve a szeme, és 2 hétig lila erek voltak az arcán:S Szerencsére ennyivel megúsztuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!