Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Nálatok nézik/nézték Uh-val a...

Nálatok nézik/nézték Uh-val a köldökzsinór útját a terhesség alatt?

Figyelt kérdés

Nekem az előzőnél nem nézték, amikor császároztak akkor derült ki, hogy valódi csomó volt a Kisbabám köldökzsinórján. Viszont hallottam olyat aki mondta, hogy nála nézték.... Ezt az Uh-k alkalmával vagy csak a szülés előtt ellenőrzik ha tényleg van ilyen?

Köszi

2012. júl. 14. 12:13
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Minden UH alkalmával megnézték
2012. júl. 14. 12:59
 2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. júl. 14. 13:04
 3/13 anonim ***** válasza:
Minden NST után elküldtek UH-ra is, ahol elsősorban a köldökzsinór áramlást nézték.
2012. júl. 14. 13:36
 4/13 anonim ***** válasza:
Nem nézték meg 1* sem a köldökzsinóromat, szerencsére császáros lettem, mert 10 cm hosszú volt, szóval esélytelen lett volna, hogy rendben megszüljem. Következőnél tuti, hogy én magam fogom mondani a dokinak, hogy nézzen rá.
2012. júl. 14. 13:39
 5/13 A kérdező kommentje:
A kommentelők közül akik írták, hogy nézték a köldökzsinórt leírnátok, hogy melyik kórházban tették ezt? Kedves utolsó én is így jártam a Bajcsy khban, csak nekünk ügye csomó volt.... Úgyhogy megértelek és én is szólni fogok, hogy nézzenek rá! Köszi az eddigi hozzászólásokat!
2012. júl. 14. 13:44
 6/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, hogy nézték-e. A köldökzsinór-áramlással nem a köldökzsinór lefutását látják, hanem a benne áramló vér áramlási viszonyait tudják nézni!

Szóval, az áramlás nálam is mindig rendben volt, viszont a Kisfiam hüvelyi úton egy hatalmas valódi csomóval, a nyakára tekeredett zsinórral született ... Szerencsére egészségesen. Szerintem uh-n nem is látják rendesen a köldökzsinórt, gondoljatok bele, hogy ott tekereg össze-vissza, lehetetlen minden centijét belátni, pláne, ha olyan hosszú, mint pl. az én Fiamé volt ...

2012. júl. 14. 13:46
 7/13 anonim ***** válasza:

Itt előző.

Én is a Bajcsyban szültem.

Kérdező, Te kinél fogsz?

2012. júl. 14. 13:47
 8/13 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom csak az vér áramlását látják, de azt, hogy a nyaka körül van-e, vagy csomós azt nem lehet látni. Nekem legalább is így mondták.
2012. júl. 14. 14:35
 9/13 A kérdező kommentje:

Igen az áramlást nézik, tudom. Az egyik ismerősöm mondta, hogy neki nézték magát a köldökzsinór "útját" is. De ha ennyien írjátok,hogy csak az áramlást nézik lehet, hogy Ő mondta rosszul....

Dr. Palczert Miklósnál szültem, Ő volt a fogadott is. De most tanácstalan vagyok, mert szeretnék simán szülni és lehet, hogy a Baross jobban fel van készülve az esetleges komplikációkra. Dr. Pataki Zoltánról a Barossból csak pozitívumokat olvastam.

2012. júl. 14. 14:48
 10/13 anonim ***** válasza:
első vagyok. Az áramlást nézik, nem az útját. Ha bármi furcsát látnak az áramlásban, akkor gyanakodnak, hogy csomó van.
2012. júl. 14. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!