Nálatok nézik/nézték Uh-val a köldökzsinór útját a terhesség alatt?
Nekem az előzőnél nem nézték, amikor császároztak akkor derült ki, hogy valódi csomó volt a Kisbabám köldökzsinórján. Viszont hallottam olyat aki mondta, hogy nála nézték.... Ezt az Uh-k alkalmával vagy csak a szülés előtt ellenőrzik ha tényleg van ilyen?
Köszi
Nem tudom, hogy nézték-e. A köldökzsinór-áramlással nem a köldökzsinór lefutását látják, hanem a benne áramló vér áramlási viszonyait tudják nézni!
Szóval, az áramlás nálam is mindig rendben volt, viszont a Kisfiam hüvelyi úton egy hatalmas valódi csomóval, a nyakára tekeredett zsinórral született ... Szerencsére egészségesen. Szerintem uh-n nem is látják rendesen a köldökzsinórt, gondoljatok bele, hogy ott tekereg össze-vissza, lehetetlen minden centijét belátni, pláne, ha olyan hosszú, mint pl. az én Fiamé volt ...
Itt előző.
Én is a Bajcsyban szültem.
Kérdező, Te kinél fogsz?
Igen az áramlást nézik, tudom. Az egyik ismerősöm mondta, hogy neki nézték magát a köldökzsinór "útját" is. De ha ennyien írjátok,hogy csak az áramlást nézik lehet, hogy Ő mondta rosszul....
Dr. Palczert Miklósnál szültem, Ő volt a fogadott is. De most tanácstalan vagyok, mert szeretnék simán szülni és lehet, hogy a Baross jobban fel van készülve az esetleges komplikációkra. Dr. Pataki Zoltánról a Barossból csak pozitívumokat olvastam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!