Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Anyukak! Ti mennyit adtatok...

Anyukak! Ti mennyit adtatok az orvosnak szuleskor? Nekem nemsokara itt az ido, az ismerettsegi koromben nem ismerek olyat, aki mostanaban szult volna.

Figyelt kérdés
Kivancsi vagyok,hogy kb. mennyit ,,illik\'\' szuleskor fizetni.Nem szeretnek keveset adni,mert hallotam,hogy vannak orvosok,akik ilyen esetben nem is torodnek a babaval es a mamaval,viszont olyan sok penzunk sincs parommal,hogy tobb szarezret adjunk..a baba egeszsege a legfontosabb.Ti mennyit adtatok?
2009. júl. 12. 19:21
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
sajnos van olyan orvos is, aki szemrebbenés nélkül megmondja, hogy 150e ftot kér a szülés levezetéséért...
2009. júl. 15. 20:53
 22/29 anonim ***** válasza:
Ügyeletesnél szültem volna, de doki nem is látott. Így 10ezret adtunk a szülésznőnek. Én nem várom el, hogy körbenyalják a seggem, így maximálisan elégedett voltam!
2009. júl. 15. 21:52
 23/29 anonim ***** válasza:

Hát az egyik ismerősöm szerződést kötött az orvossal hogy a havi vizsgálatokra 9.000ft-ot fizet a szülésért pedig 150.000ft.Na ennyit én nem fizetnék ki az biztos.És még csak nem is magánkorház hanem megyei kórházba szült és semmi plusz ellátást nem kapott.

Én nem fogadtam orvost de mivel végig ott volt és sokat segített nekem ezért adtam 10.000ft(több pénzünk nem volt).

2009. júl. 15. 21:57
 24/29 anonim ***** válasza:
Na, ezért van az, hogy azokra az anyukákra nagy ívben sz.r-nak akiknek nincs erre pénzük....Nesze neked gazdasági válság!!!!
2009. júl. 16. 08:17
 25/29 anonim ***** válasza:
Én 50 000-et adtam, de csak azért, mert kellett a segítsége,- eda-t kaptam közben-,amúgy 40 000-et adtam volna.
2009. júl. 16. 09:01
 26/29 anonim ***** válasza:
Én császárral szültem és 40ezret adtam. A vizsgálat 5000Ft/ alkalom nála.
2009. júl. 16. 11:01
 27/29 anonim ***** válasza:

Ha a baba egészsége a legfontosabb, akkor inkább költsd a babádra a pénzt. Ugyanúgy fognak bánni veled, ha nem adsz pént, főleg akkor ne adj, ha nincs...

Én szülés előtt 1 héttel költöztem a városba, akkor láttak először a kórházba, mikor szülni mentem és tökéletesen meg voltam elégedve az ellátással!

2009. júl. 16. 12:23
 28/29 anonim ***** válasza:

Szia.30.héttől magándokim volt, ikreket szültem és

50eftot adtunk a dokinak(az ikrekre való tekintettel

nem mondott árat).

2009. júl. 16. 13:00
 29/29 anonim ***** válasza:
55%

azt a rengeteg pénzt, amit kifizettetek az orvosoknak, költöttétek volna a babátok egészségére!

higgyétek már el, hogy ugyanolyan ellátást kaptatok volna pénz nélkül is!

2009. júl. 16. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!