Anyukak! Ti mennyit adtatok az orvosnak szuleskor? Nekem nemsokara itt az ido, az ismerettsegi koromben nem ismerek olyat, aki mostanaban szult volna.
Hát az egyik ismerősöm szerződést kötött az orvossal hogy a havi vizsgálatokra 9.000ft-ot fizet a szülésért pedig 150.000ft.Na ennyit én nem fizetnék ki az biztos.És még csak nem is magánkorház hanem megyei kórházba szült és semmi plusz ellátást nem kapott.
Én nem fogadtam orvost de mivel végig ott volt és sokat segített nekem ezért adtam 10.000ft(több pénzünk nem volt).
Ha a baba egészsége a legfontosabb, akkor inkább költsd a babádra a pénzt. Ugyanúgy fognak bánni veled, ha nem adsz pént, főleg akkor ne adj, ha nincs...
Én szülés előtt 1 héttel költöztem a városba, akkor láttak először a kórházba, mikor szülni mentem és tökéletesen meg voltam elégedve az ellátással!
Szia.30.héttől magándokim volt, ikreket szültem és
50eftot adtunk a dokinak(az ikrekre való tekintettel
nem mondott árat).
azt a rengeteg pénzt, amit kifizettetek az orvosoknak, költöttétek volna a babátok egészségére!
higgyétek már el, hogy ugyanolyan ellátást kaptatok volna pénz nélkül is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!