Hasmenés, hányás, hányinger lehet hogy a szülés kezdetét jelzi? Mára vagyok kiírva! De fájásom nincs Volt még valaki így?
Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 18:20
1/8 anonim válasza:
A hasmenés a tisztulást jelenti, ami lehet a szülés egyik előjele. Van akinél hányás is előfordul. Én azt mondanám, hogy nagy az esélye, hogy 2 napon belül babázol.
Szép szülést!
2/8 anonim válasza:
Boldig szülést! mi lesz a kucsi neve?
3/8 anonim válasza:
Ez szerintem is +szülés gyanús" :) Hogy vagy az óta?
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
Zsombor lesz a baby:) megvagyok sajna semmi jele a szülésnek!(fájások vagy hasonlók) holnap reggel nst majd meglátjuk mi lesz:):)
drukkoljatok:)
2012. júl. 9. 22:16
5/8 anonim válasza:
lehet.. én is azt hittem, hogy elrontottam a gyomrom, aztán szülés lett belőle
6/8 anonim válasza:
én igaz egy hétig tágultam a korházban pont a kiírás napján semmi fájás olyan furcsán éreztem magam, reggel ment a hasam, aztán egész nap nemtudtam enni befelé fordultam mindenki hagyjon békén hangulatom volt a férjem hozott egy tábla rizses csokit azt vacsira bedöngtettem aztán hajnal egykor arra kelltem h pisilni kell :D felültem egy nagy nyilalás és elfolyt a magzatvíz. :D
sok sikert!
7/8 A kérdező kommentje:
még mindig rosszul érzem magam, ma már volt egy amnioszkópia vizsgálatom is.de fájások sehol! drukkoljatok hogy ma meglegyen a baby:)
2012. júl. 10. 15:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!