Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés utáni 6 hetes kontrollr...

Szülés utáni 6 hetes kontrollra ahhoz a doktorhoz kell menni akinél szültem?

Figyelt kérdés
2012. júl. 9. 08:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Igen. Legalábbis ahol én szültem ott ahhoz kellett mennem, akinél szültem. székesfehérvár
2012. júl. 9. 08:38
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi..Dunaújvárosban?
2012. júl. 9. 08:48
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha nem fogadodtt dokid volt, akkor tök mindegy kihez mész vissza.
2012. júl. 9. 08:58
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm.
2012. júl. 9. 09:29
 5/6 anonim ***** válasza:
Na erre én is kíváncsi vagyok.. Nekem volt fogadott dokim,de nem akarok ahhoz menni vissza. Volt aki máshoz ment?
2012. júl. 9. 10:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz mész vissza, akihez akarsz, ez nagyrészt attól is függ, hogy te mikor tudsz menni. Vannak akik egyáltalán nem, vagy csak hónapokkal később mennek vissza kontrollra, mondjuk én ezt nem ajánlom. Nálunk pl nem rendelt abban az időben a doki, akinél szültem (terhesgondozásra jártam hozzá és pont ügyeletes volt a szülésemnél), így mentem máshoz. Annyi információra volt szüksége, hogy hüvelyi úton szültem-e, vittem a kórházi zárójelentést és a terheskiskönyvet.
2012. júl. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!