Ha valakinél toxémia áll fent és előbb meg kell szülnie, akkor megindítják a szülést és spontán fog szülni vagy császározzák?
Szia!
Nem a toxémián van a hangsúly,hanem az indításon.Ha jól reagál a szervezeted,akkor szülhetsz simán,ha nem tágulsz,császár.Nekem 38 és fél hetesen ugrott 160-ra a vérnyomásom,bementem a kórházba egy szombati napon,azonnal vizeletet néztek,és mivel minimális mennyiségű fehérjét találtak (még nem vészes,de ugye már jelen volt),így ott is fogtak,még a cuccomért sem mehettem haza.24 órás vizeletgyűjtés kezdődött,mindig pohárba pisiltem,és kancsóban gyűjtöttem a mosdóban,amit minden este vittek laborba.Egyszer magasabb lett az érték,de még az sem vészes,de szóltak,hogyha emelkedik,akkor indítanak.Hát szerencsére nem emelkedett,így 40 hetesen és 3 naposan spontán ment el a vizem az egyik reggel,délutánra megszületett a törpöm EGÉSZSÉGESEN!Szóval ha gyanú van,és doki befektet,menj,a ti érdeketek.Én sírtam az első 3 éjjel,de utána beláttam,hogy jobb ha ott vagyok jó kezekben,ha baj lenne,azonnal ott a segítség!Sok sikert,kitartás!
Szia!
Nálam is toxémia lépett fel a 38. héten. Engem is bent tartottak. Folyamatosan mérték a vérnyomásom, szedtem rá a gyógyszereket.Aztán 2 nap múlva CTG-n lelassult fél órán belül kétszer is a pici szívhangja 30-ra. Azonnal hívták a dokimat és fél óra múlva császárral, egészségesen megszületett a kisfiam.
Furcsa, hogy téged nem tartottak bent! Nem is tudom velem és a babával mi lett volna, ha hazaengednek, mert semmit nem éreztem, nem volt semmi változás.
De persze Te ne ijedj meg, biztos nálad nem olyan súlyos a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!