A joslo fájás is jöhet 6-7-8-9 és 10 percenként?
Figyelt kérdés
2012. júl. 7. 22:05
1/9 anonim válasza:
Nekem jött, az utolsó 2 hétben szinte minden éjszaka méregettem... Nekem mindig a meleg vizes zuhany döntött, hogy nem kell indulni. Bár ez januárban volt, gondolom most annyira nem kívánkozol alá... De amikor az igazi jött, azt éreztem, hogy más és azonnal tudtam, hogy ez már nem jósló.
Könnyű és gyors szülést!
2/9 A kérdező kommentje:
melegvizes fürdö utàn alàbb hagyott,de nem sokra rà megint kezdödött a sürü haskeményedés,nem tudom most ilyenkor mivan????
2012. júl. 7. 23:04
3/9 A kérdező kommentje:
a derekam is fàj.
2012. júl. 7. 23:05
4/9 anonim válasza:
ha a zuhanyra nem enyhül és keményedsz sokat,szerintem hivd fel a szülészetet vagy menj be és vizsgáltasd meg magad.
5/9 anonim válasza:
1. vagyok, mi újság Veled? Egyben vagy még?
6/9 A kérdező kommentje:
Jo reggelt!Sajna egybe vagyok még,bàr az éjszaka nem aludtam valami fényesen,fàjt a hasam meg a derekam,de nem vészesen.ma màr befekszem a klinikàra,reggel csàszàroznak.Azért reménykedtem,hogy legalàbb beindul magàtol!
2012. júl. 8. 08:52
7/9 anonim válasza:
Miért császároznak?
Amúgy két percenként is jöhetnek a jóslók. :(
8/9 A kérdező kommentje:
mert a kisfiamat is csàszàrral szültem és 4 évet vàrtunk a kistesora és a doki azt javasolta,hogy ne rizikozzunk,igy belementem.
2012. júl. 8. 09:06
9/9 anonim válasza:
nekem ugyanez volt péntek egész éjszaka. reggelre már 2 percenként keményedtem és még csak msot töltöm a 30 hetet. fájt a derekam, sugárzott a combomba stb. bementem szombat reggel a kórházba és 3*2 magnéziumot kell szednem, meg feküdnöm. méhszáj zárt. a doki szerint ettől az időtől van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!