7 percenként van méh összehúzódásom, és 20-23 másodpercig tart. Ez csak jósló vagy már az igazi?
Figyelt kérdés
Reggel 10 óra óta van méh összehúzódásom.egész nap kb 10 percenként jött.Most estére már 7 percenként.De nem valami erös.Lehet hogy még ma éjjel megtörténik a csoda?Tegnapra voltam kiírva.2010. jan. 1. 21:07
1/9 anonim válasza:
Készülj!!! Ez már az!!! 5 percenkéntinél indulás!! Drukkolok!!! Ügyesek legyetek!!!
Majd írj, hogy mi volt:))
2/9 anonim válasza:
Húha! Én nagyon szorítok nektek! Ügyesek legyetek!!!!!
3/9 anonim válasza:
Nekem azt mondta anno a szülésznőm, hogy az 5 percesek akkor jók, ha nem tudok közben kiegyenesedni:) Ugyanígy voltam ahogy te, kb. du. 5-től, hétre már nem tudtam kiegyenesedni, és a kórházban el is folyt a magzatvíz, 10. 50-re a kezemben volt a kisfiam. Valószínű hamarosan indulsz! De jó! Könnyű szülést neked! Drukkolok!
5/9 anonim válasza:
Igen,ez már az igazi:)
Készülj hamarosan a karodban foghatod a babádat!
Gratulálok, boldog babázást!
Buék!
6/9 anonim válasza:
remélem írsz majd, hogy mi volt, hogy történt meg az egészet!
sok sok erőt!
7/9 anonim válasza:
Drukkolunk:) Ma éjszaka már Anyuka leszel:)))
8/9 anonim válasza:
Én is sok erőt kívánok! Kitartás, nemsokára édesanya leszel! :))
9/9 anonim válasza:
Sztem már a szülőszobán Vagy...talán már mint ANYUKA?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!