Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Hová jártok (magán) terhesgond...

Hová jártok (magán) terhesgondozásra? (Városilag gondolom) Mennyi egy alkalmommal a díja, mennyit kér az orvos szülésért?

Figyelt kérdés

Igy gondolom, leírom a sajátomat:

Eger-magán, 6000 Ft

Szülés 100.000 Ft

2012. júl. 7. 08:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam dokinál, nála 6000 ft egy vizsgálat,UHra kórházba járok hozzá. Tegnap kérdezett rá, hogy nála akarok-e szülni is, azt mondtam, hogy nem tudom, de így nem tudtam meg, hogy végülis mit akart. Nem tudom, hogy mennyi a szülés nála, csak "rémhíreket" lehet hallani. Mit mondjak neki legközelebb?
2012. júl. 7. 13:11
 12/17 anonim ***** válasza:

Győr, magánrendelés 7 ezer, szülésért nem mondja meg, 40-50 ezret gondoltam, programozott császárom lesz.

Havonta járok hozzá, még kétszer megyek, utána nst, ott már nem kér pénzt.

31 hkm

2012. júl. 7. 14:52
 13/17 anonim ***** válasza:

Salgótarján-magán: 5000 Ft

Szülésért nem kér konkrét árat, ki mennyit tud adni.

2 éve programozott császárért adtam 50.000 Ft-ot, 1 hónapja programozott császárért 40.000 Ft-ot.

Első gyermek problémamentes terhesség-szülés. Másodiknál voltak gondok terhesség alatt nálam, szülésnél nálam is és a babánál is. De a baba betegsége (szerencsére rendbe jött 2,5 hetes pesti kórház után!) nem az én szülészorvosomon múlt. Sokat elvitt az utazás és a pesti kórház, így a szülésznőmnek "csak" 40.000 Ft jutott idén. De ennek is örült és nem kevesellte.

32.hétig havonta 1x jártam, utána 3 hetente, a végén 2 hetente. ( ez mindkét terhességre igaz )

2012. júl. 7. 16:20
 14/17 anonim ***** válasza:
49%

Budapest(Rózsekert Medical)-250 e ft a terhesgondozás

Szülés-Telki-600 e ft

2012. júl. 7. 17:14
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Salgótarján, a magánrendelés alkalmanként 6000 ft lenne, de ezt csak az első alkalommal fizettem ki, mert azt mondta, összesen 40-et kér a terhesgondozásért, akkor is, ha esetleg hetente kellene menni. A 6000-et beleszámította a 40000-be. Szerintem korrekt. A szülésem programozott császár lesz, azt mondta, ha elégedett leszek vele, akkor 40000-et kér. Én abszolút reálisnak tartom az árait.
2012. júl. 7. 19:56
 16/17 anonim ***** válasza:

fú akkor nagyon drága a dokim,

Budapest

terhesgondozás : 11.000 Ft /alkalom 9x voltam, hétfőn lesz a 10. alkalom

szülés: 80.000 Ft

előre meg lett beszélve az ár.

2012. júl. 7. 22:59
 17/17 anonim ***** válasza:
A 6. válaszoló vagyok,az utolsónak írom:Te is meg én is budapestiek vagyunk,a többiek másik-kisebb-nagyobb-városban élnek.Ilyen szempontból nem is lehet összehasonlítani.Persze itt is van olcsóbb(van egy 3. pesti válaszadó is),és máshol is van drágább.Ahhoz képest,hogy általában a terhesgondozás 10x-e a tarifa szüléskor,nem is olyan "vészes".
2012. júl. 8. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!