Hová jártok (magán) terhesgondozásra? (Városilag gondolom) Mennyi egy alkalmommal a díja, mennyit kér az orvos szülésért?
Igy gondolom, leírom a sajátomat:
Eger-magán, 6000 Ft
Szülés 100.000 Ft
Győr, magánrendelés 7 ezer, szülésért nem mondja meg, 40-50 ezret gondoltam, programozott császárom lesz.
Havonta járok hozzá, még kétszer megyek, utána nst, ott már nem kér pénzt.
31 hkm
Salgótarján-magán: 5000 Ft
Szülésért nem kér konkrét árat, ki mennyit tud adni.
2 éve programozott császárért adtam 50.000 Ft-ot, 1 hónapja programozott császárért 40.000 Ft-ot.
Első gyermek problémamentes terhesség-szülés. Másodiknál voltak gondok terhesség alatt nálam, szülésnél nálam is és a babánál is. De a baba betegsége (szerencsére rendbe jött 2,5 hetes pesti kórház után!) nem az én szülészorvosomon múlt. Sokat elvitt az utazás és a pesti kórház, így a szülésznőmnek "csak" 40.000 Ft jutott idén. De ennek is örült és nem kevesellte.
32.hétig havonta 1x jártam, utána 3 hetente, a végén 2 hetente. ( ez mindkét terhességre igaz )
Budapest(Rózsekert Medical)-250 e ft a terhesgondozás
Szülés-Telki-600 e ft
fú akkor nagyon drága a dokim,
Budapest
terhesgondozás : 11.000 Ft /alkalom 9x voltam, hétfőn lesz a 10. alkalom
szülés: 80.000 Ft
előre meg lett beszélve az ár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!