Császárosok ti mikor voltatok elöször együtt a párotokkal? Fájdalmas volt?
3 császárom is volt, de az elsőnél túl sok idő tellt el, azt ne számojuk (nem volt férj akivel, mert a gyerek születése előtt 2 hónappal lelépett)
A másodiknál császár előtt 1 hónapot voltam bent a kórházban, és utána is kivártuk a 6 hetet, de ha körültekintően álltok a dologhoz, akkor először kellemetlen, de az aktus végére már egyátalán nem fájdalmas. A 3. császár után 7 hetet vártunk, addigra jutottam orvoshoz, de nekem akkor se volt rossz tapasztalatom. Természetesen nem olyan jó, mint a császárok előtt, de bele lehet rázódni.
Egy tipp, ami elég sokat segít. Jó hosszan kell elnyújtani az elsőjátékot, és akkor is óvatosan kell behatolnia a férfinek, akkor nem lesz fájdalmas, esetleg kicsit kellemetlen a behatoláskor, de utána már rendben lesz. Nekem legalábbis ez a tapasztalatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!