A budapesti Szent Rókushoz tartozom lakhely szerint, de nekem nem szimpatikus, hogy lehet kórházt váltani? Orvossal együtt?
Bárhol szülhetsz, még akkor is ha nincs választott orvosod. Amikor beindul a szülés, akkor bemész a választott kórházba (összes papíroddal persze) és kötelesek fogadni. Ennyi. Ebben az esetben terhesgondozásra persze oda kell járnod, ahová tartozol.
Ha meg választasz egy orvost (bárkit, bárhonnan, aki szimpatikus), ez esetben magánrendelésre kell járnod hozzá, és akkor abban a kórházban szülsz majd, ahol ő "szüleszt".
Nekem egy köztes megoldásom volt: magándokihoz jártam, az ő kórházában szültem, de mivel nem akartam az összes kötelező vizsgálatot a terhesség alatt magán úton fizetni, ezért a dokim minden vizsgálathoz írt egy kérvényt a házi orvosomnak, aki beutalt a lakóhely szerinti SZTK-ba, és az eredményeimmel mindig mentem vissza a dokimhoz.
nah, 2. jó a kérdés. Terhesgondozás van.. de tényleg, mintha szülészet nem lenne :D
mindegy... nem tetszik a hely. :S persze emrt már vannak onnan rossz élmények...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!