Van még itt 40 héten túli kismama? Izgulunk együtt szülés előtt?
Szia!
Én ugyan 39+4 hetes vagyok,de nekem is első baba, aki nem nagyon akar kisietni :) Pedig már mindenki azt hitte hogy na majd jönnek a frontok és akkor megszületik.
Én legutóbb még totál zárt voltam, a lepényem nekem is 3-as fokozatú, de ettől még jól elvan odabent a babánk.
Nekem jóslóim kb 1 hete vannak, de annyira ritkák, hogy el sem tudom képzelni, hogy egyszer besűrűsödnek majd!
Nekem a pocakom végig lent volt, így nem tudom milyen az, ha leereszkedik.
Hol fogsz szülni? Kislány v kisfiút vársz?
Szia! Kislány lesz, és a Szent Imrében fogok szülni, Bp.!
És te? Nálatok kislány vagy fiúcska?
Van egy kis véres folyásom, úgyhogy remélem, 1-2 nap, és meglesz :)
OFF:
véres folyással nem hiszem, hogy otthon kellene még lenned...
a véres folyás teljesen normális már ilyenkor, a nyákdugó távozásának kezdetét jelzi. a szülésznő is tud róla. amúgy sajnos már abbamaradt.
mások is írjanak légyszi, akik szülés előtt állnak!! :)
Bármikor beindulhat,mert már időbe vagy.
4 gyerkőc anyukája
2.vagyok!
Kisfiunk lesz es en is a szent imreben fogok szulni!
Neked kell vmi kulon vizsgalatra menned a 40.het utan?
Mit mondtak,mikor inditanak,meddig varnak ra?
szia! hú, akkor lehet, hogy találkozunk! mivel csütörtökön (betöltött 40 hét) voltam orvosnál, és pénteken ultrahangon, így most CTG-k vannak csak, és csütörtökön be kell feküdnöm, ha addig esetleg nem születne meg.
de ezt szerintem nem fordulhat elő :)
Biztos nem fog megtörténni, csütörtökön már lehet otthon leszel a kislányoddal! :)
Én drukkolok nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!