Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 2100-ben szülő kismamák hogy...

2100-ben szülő kismamák hogy vagytok? Mekkora a pocitok, babátok, van-e rosszullét stb?

Figyelt kérdés
2009. júl. 9. 19:09
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Jó látni hogy ilyen sok hasonló korú babás van itt.Nekünk is mindegy a baba neme,mi majd 2 évet vártunk rá és amikor szüneteltetni kezdtük akkor döntött úgy hogy inkább mégis jön:-))
2009. júl. 9. 19:34
 12/18 anonim ***** válasza:
szia en januarra vagyok kiriva de ma nekem elegge fajdogal a hasam:( remelem nem lesz gond nekem a masodik babamm
2009. júl. 9. 19:48
 13/18 anonim ***** válasza:

19:23-as vagyok. A kalulatorok szerint igen. :) A kismama.hu-n most irtam be. Utolso mensim elso napja 2009 majus 15 es ezt adta ki:

Az Ön babája 2010. február 22. körül fog születni. Ön 8 hetes terhes.

2009. júl. 9. 20:01
 14/18 A kérdező kommentje:
18:23-as bocsi én értelmeztem félre,neked is és minden kismaminak nagyon boldog babavárást és jó egészséget:-)
2009. júl. 9. 20:09
 15/18 anonim ***** válasza:

szia! én jan. 5-re vagyok "jósolva" és eddig minden rendben, szerencsére nem vagyok rosszul. nekem ez már a második babám, a tesó 9 hónapos.

egyelőre nem híztam, de sajnos maradt rajtam az előző terhesség után. abban bízom, keveset hízok ez alkalommal, nagyon oda kell figyelnem a saját és a babám egészsége miatt. de eddig jól megy :)

2009. júl. 9. 21:03
 16/18 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Én február 8-ra vagyok kiírva a második babával. Én remélem, kislány lesz, mert az első fiú, most 14 hós.

Most sem, és az előzőnél sem volt semmi tünetem. Plusz csak pici pocak végig, szerintem most sem lesz nagy, persze még semmi nem látszik.

2009. júl. 9. 22:02
 17/18 anonim ***** válasza:
Én február 8ra vagyok kiírva és már észrevették a pocimon hogy baba lesz
2009. júl. 13. 10:45
 18/18 anonim ***** válasza:
Milyen sokan vagyunk! :) Én is februárra vagyok tervezve, de pontosan nem tudom, mert nem tartottam számon a havi bajt, így csk saccra tudtam megmondani az utolsó idejét. Most elvileg 19 hetes vagyok, és az ultrahangok szerint is így van. Pont ma voltunk, de nem lehetett látni, hogy fiú vagy lány, mert végig a hasán feküdt, és nem akart mozgolódni. Pedig a doki nagyon bökdöste. Még nem érzek mozgásokat, illetev nem tudom, hogy amit néha érezni vélek, az mi...
2009. szept. 22. 23:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!