2100-ben szülő kismamák hogy vagytok? Mekkora a pocitok, babátok, van-e rosszullét stb?
:D
Szia
Februárra várom a második picurkát, a lányom addigra 18 hós lesz.
Szerencsés alkat vagyok, nem émelygek, elkerül a cicifájás, székelési gondok.. .stb. Semmi bajom nincs, ez anno a lánykámmal is így volt - hál istennek!
Picit fel van puffadva a hasam, állandón éhes vagyok, és álmos. Ennyi :)
Neked?
Huh, már megijedtem, hogy 2100- ig akarod túlhordani!
Én jan. 6-ra vagyok kiírva. Pont most válaszoltam egy apukának, hogy nálam 12 hetesen kezdődött és 2 napig tartott a hányinger. Remélem megúszom ennyivel. Mostanában kb 3 napja enyhe mensiszerű görcseim vannak, főleg amikor pihenek. Gondolom növöget a méhem. Amúgy a ruháimba még beleférek, bár nem mindig kényelmes. A szomszédok már észrevették, szóval, kezd látványos lenni a pocim. Ja és második baba és már lehet, hogy érzem a mozgást. Még nagyon enyhén és kb naponta 1x, de mintha rugdosna. A 12 hetes UH-on is nagyon aktív volt.
Te mennyi idős vagy és mi a helyzet veletek?
14 hetes km
19:23-as vagyok. Bocsi, mar latom, hogy Januari baba lesz csak majdnem egyszerre irtunk. :) Nekunk mindegy, hogy fiu vagy lany. Elso baba lesz es mar nagyon varjuk.
Boldog babavarast!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!