Szent István vagy Jáhn Ferenc kórház? Melyikben szülnél inkább? aki ismeri/szült mindkettőben annak nagyon várom a válaszát!
"mi" is nála szültünk.
Terhes gondozásra is hozzá jártunk, mert őt ajánlották. Így utólag örülök, hogy az ultrahang vizsgálatokra meg különben a labor vizsgálatokra is tojik. Így nem láttunk bele a pocakba és nem rágtuk a kefét a gyerek születéséig.
Így már csak akkor szembesültünk a problémával amikor már a kezünkben volt a gyerek. Nekünk így könnyebb volt, mert láttuk, hogy jól van :)
Ha nála akarsz szülni akkor nagyon ajánlom, hogy járj el valahova ultrahangra pl [link] Győrfi Mátyás szonográfus
Szívből ajánlom, nagyon jó fej.
Én a második gyermekemet a Jahn Ferencben szültem most februárban. Volt fogadott orvosom (dr. Farkasinszky Tibor), maximálisan meg voltam elégedve vele és mindennel. A szülőszobák is nagyon jók. Ez az egyetlen kórház Magyarországon, ahol a szülésznők annyira képzettek, hogy egy rendes szülést orvos nélkül le tudnak vezetni. Amikor én bent voltam, akkor egy kisebbségi volt, de az is normális, nem a mi szobánkban volt. A csecsemősök is normálisak voltak, és ami nekem tetszett, hogy a látogatók nem mehetnek be a szobákba, hanem kizárólag ablakon keresztül nézhetik meg a babát. Mondjuk a férjemnek meg a kisfiamnak, anyukámnak örültem volna, ha bejöhettek volna, de utólag belegondolva azt mondom, hogy így a legjobb.
Az Istvánt nem ismerem, de jókat hallottam arról is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!