Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent István vagy Jáhn Ferenc...

Szent István vagy Jáhn Ferenc kórház? Melyikben szülnél inkább? aki ismeri/szült mindkettőben annak nagyon várom a válaszát!

Figyelt kérdés
első gyermekem 14 hónappal ezelőtt szültem az István kórházban,lényegében kibírhatónak mondanám az ott töltött 3 napot!Főleg,hogy 1 ágyasba kerültem mázlim volt!Azóta viszont elköltöztünk és a Jáhn Ferenc közelebb lenne,rendel itt egy orvos akiről jókat hallottam és ott dolgozik!nem tudom mi lenne a jó döntés!segítenétek???

2012. júl. 3. 12:25
1 2
 11/13 Bence_ ***** válasza:

"mi" is nála szültünk.

Terhes gondozásra is hozzá jártunk, mert őt ajánlották. Így utólag örülök, hogy az ultrahang vizsgálatokra meg különben a labor vizsgálatokra is tojik. Így nem láttunk bele a pocakba és nem rágtuk a kefét a gyerek születéséig.

Így már csak akkor szembesültünk a problémával amikor már a kezünkben volt a gyerek. Nekünk így könnyebb volt, mert láttuk, hogy jól van :)

Ha nála akarsz szülni akkor nagyon ajánlom, hogy járj el valahova ultrahangra pl [link] Győrfi Mátyás szonográfus

Szívből ajánlom, nagyon jó fej.

2012. júl. 3. 16:29
 12/13 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó. Mi a baj a babáddal?
2012. júl. 3. 16:37
 13/13 anonim ***** válasza:

Én a második gyermekemet a Jahn Ferencben szültem most februárban. Volt fogadott orvosom (dr. Farkasinszky Tibor), maximálisan meg voltam elégedve vele és mindennel. A szülőszobák is nagyon jók. Ez az egyetlen kórház Magyarországon, ahol a szülésznők annyira képzettek, hogy egy rendes szülést orvos nélkül le tudnak vezetni. Amikor én bent voltam, akkor egy kisebbségi volt, de az is normális, nem a mi szobánkban volt. A csecsemősök is normálisak voltak, és ami nekem tetszett, hogy a látogatók nem mehetnek be a szobákba, hanem kizárólag ablakon keresztül nézhetik meg a babát. Mondjuk a férjemnek meg a kisfiamnak, anyukámnak örültem volna, ha bejöhettek volna, de utólag belegondolva azt mondom, hogy így a legjobb.

Az Istvánt nem ismerem, de jókat hallottam arról is.

2012. júl. 5. 21:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!