Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szent István vagy Jáhn Ferenc...

Szent István vagy Jáhn Ferenc kórház? Melyikben szülnél inkább? aki ismeri/szült mindkettőben annak nagyon várom a válaszát!

Figyelt kérdés
első gyermekem 14 hónappal ezelőtt szültem az István kórházban,lényegében kibírhatónak mondanám az ott töltött 3 napot!Főleg,hogy 1 ágyasba kerültem mázlim volt!Azóta viszont elköltöztünk és a Jáhn Ferenc közelebb lenne,rendel itt egy orvos akiről jókat hallottam és ott dolgozik!nem tudom mi lenne a jó döntés!segítenétek???

2012. júl. 3. 12:25
1 2
 1/13 Bence_ ***** válasza:

Jáhn Ferenc-ben is lehet szülni. Szülő szobákat pár éve újították fel.

Azt hiszem a szobákban klíma nincs így 40°c érdekes lehet az ott tartózkodás. Azt választ ahol kibírod azt a 3-4 napot és még közel is van. Párodnak is sokkal könnyebb beugrania.

2012. júl. 3. 12:37
 2/13 anonim ***** válasza:

Én 2x szültem a J. Ferencbe. Télen. Mindkétszer zárlat volt, nem lehetett látogatókat fogadni, csak ablakon keresztül.

Egyetlen hátránya van, hogy iszonyat sok a cigány és azok népes családja. Ez tény.

Megkérdezhetem a doki nevét?

2012. júl. 3. 12:58
 3/13 anonim ***** válasza:
Én másfél éve szültem a Jáhn Ferenc kórházban, volt fogadott orvosom. Meg voltam elégedve, a szülőszoba (amibe én voltam) van kád, egy nagy francia ágy, így az apuka tud ott pihenni... A többi sz.szoba is fel van újítva, csak azok nem ekkorák. Az ott töltött 3 nap kibírható volt, még úgy is, hogy nem egyágyas szobában voltam, mert látogatási tilalom volt, a férjem nem lehetett bent velünk egész nap, így nem láttam értelmét.
2012. júl. 3. 13:10
 4/13 anonim ***** válasza:
Kedves 3. Megkérdezhetem, hogy mikor született pontosan a babád?
2012. júl. 3. 13:58
 5/13 anonim ***** válasza:
16 hónappal ezelőtt, március 4. miért?
2012. júl. 3. 14:13
 6/13 anonim ***** válasza:
Én febr. 24. Akkor majdnem találkoztunk:)
2012. júl. 3. 14:14
 7/13 anonim ***** válasza:
Majdnem. Kinél szültél, ha megkérdezhetem?
2012. júl. 3. 14:20
 8/13 anonim ***** válasza:

Nem volt orvosom, az ügyeletes nem jut eszembe.

De pont tegnap megkaptam egy anyukától, hogy milyen igénytelen vagyok, hogy a J.F-ben szültem,, ő oda hallottan sem menne:DDDDD

Mert hallott "ezt-azt" a kórházról. De tapasztalata az nincs. Bírom az ilyeneket.

Szülésznőm Fülöp Éva volt.

2012. júl. 3. 14:26
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm!az orvos neve akiről jókat hallottam itt az anyukáktól:Dr.Tolnay Lajos
2012. júl. 3. 16:14
 10/13 A kérdező kommentje:
és igen a kisebbség téma aggaszt még engem....nem mintha az Istvánban nem lenne,de én valahogy pont elkerültem minden kórházi vizsgálatkor,a szülésnél is!
2012. júl. 3. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!