Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 3. babánál ti már mennétek a...

3. babánál ti már mennétek a kórházba?

Figyelt kérdés

3. babámat várom 38 hetes vagyok. Az első a 38.hétre, a 2. a 37.hétre született.

A 20. héttől 1 ujjnyira nyitva vagyok.

A 2. babám másfél óra alatt született meg.

Kb. 2-3 órája 10-7 perces fájások vannak.

Pihenésre, mozgásra nem múlnak, de nem sűrűsödnek, nem igazán erősödnek.

Olyan "séta közben megállós" fájások ezek.

Szerintetek?

Szülésznőm mondta, hogy igyak meg egy rövid italt és ha attól elmúlik akkor jósló, de ilyen melegben (meg amúgy is) nem igazán innék ....

2012. júl. 1. 15:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nekem a 3. babával rengeteg "téves riasztásom" volt. Erős jóslók, néha 6-7 percesig is sűrűsödtek, és 3-4 órán keresztül tartottak (legtöbbször éjszaka) és aztán nyom nélkül elmúltak. Nem múltak el pihenéstől meg melegvíztől, de csak nem indult be a szülés.

Viszont a méhszáj nyílt tőlük, először 2 ujjnyira, aztán mikor 3 ujjnyi volt már, és betöltöttem a 40. hetet, akkor nem engedtek haza, burkot repesztettek. 2,5 órán belül meg is lett a pici.

2012. júl. 1. 20:28
 12/12 anonim ***** válasza:
és persze szép, könnyű szülést kívánok :)
2012. júl. 1. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!