Mennyi idő alatt szültél meg? Honnan számítod a vajjúdást? Mennyi idő volt a vajjúdás és mennyi a kitolási szakasz?
Én mindig azt mondom, hogy könnyen és hamar megszültem.
De ha belegondolok, az első fájásom este 7-kor jött, éjfélig óránként. MAjd hajnali 3-ig 30 percenként, onnan beállt 7-8 percesekre. Így nem sokat aludtam éjjel, de feküdtem, pihentem, és nem volt elviselhetetlen. 10-re mentem reggel NST-re, ott már azért szuszogtam, ha fájásom volt, de még mindig 7-8 percesek voltak. 12-kor még haza akartak küldeni, hogy főzzek, de mondtam, hogy én innem már sehova nem megyek egyben...
Fél 2-kor felvettek, fél 3-kor burkot repesztettek-na utána nehéz volt menni ha fájásom volt, szar volt zuhanyozni és ülni a wc-n, de mikor végeztem, visszafeküdtem a szülőágyra, nekem úgy elviselhetőbb volt. Fujtattam rendesen, ha fájás volt, de hamar tágultam, így fél 6-ra meglett a lányom. A kitolás kb 5-6 tolás volt, órát nem néztem, de nem volt több 20 percnél.
Most 6 hetes terhes vagyok, és várom, hogy újra átéljem ezt a csodát, és jobban figyeljek magaunkra, mert az első szülés pikk-pakk elröppent...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!