Mit kaphattam? Oxitocint? Burokrepesztés is volt? Mai napig nem tudom.
Annyit olvasom itt hogy akinél burkot repesztettek és kapott oxitocint, annak nagyon fájdalmas volt a szülés.
Nekem leengedték a magzatvizet (egy tálba), ez volt a burokrepesztés? Utána még járkáltam jöttek a fájások, de még beszélgettem a párommal, anyukámmal, szülésznővel. Majd kaptam még azt hiszem nospa inyekciót, de hogy minek, nem tudom azt sem, és azt mondták, hogy fájásgyenge vagyok, ezért kötöttek be infúziót. Akkor kellett feküdnöm egyik oldalamon megvárva 5 fájást, majd a másik oldalamon szintén 5 fájást, és megint felkelhettem sétálni. 2 ilyen után már azért nem beszélgettem, mikor a fájások voltak, akkor már kapaszkodtam a tusoló kapaszkodójába addig a 30-40 mp-ig. Majd a végén ugyanez: infúzió, 5 fájás egyik oldal, 5 a másik oldal, majd nyom. Ez volt az oxitocin? Utána kaptam valami gázt is amit szívhattam az orromon, állítólag oxigén volt benne... Annyira nem érdekelt, hogy mit kapok, hogy nem is kérdezgettem, így utólag, hogy olvasok róla merült fel bennem. Ez már 2,5 éve volt, de amint kijöttem a szülőszobáról, mondtam, hogy jöhet a következő, szóval annyira nem viselt meg, annak ellenére, hogy majdnem vákum lett belőle, de aztán sikerült kijönnie a fiamnak. Ha a mostani is ilyen lenne, egy szavam nem lenne ( a vákumos ijesztgetést leszámítva)
Akkor miért baj az oxitocin? Ez lehetett az amit kaptam?
nézd meg a zárójelentést.
de szerintem volt ott burokrepesztés meg oxi is.
de miért nem érdekelt, hogy mit csinálnak veled?! nem értem. én mindent megkérdeztem, el is mondták.
a no-spa injekciót görcsoldónak kaptad, én is kaptam, semmit nem használt.
A nos-spa a méhnyakadra van, hogy elsimuljon, ha még túl kemény.
Burokrepesztésed volt és oxit is kaptál.
Köszönöm! Akkor most már szakszavakkal is tudom, hogy mi volt, ha esetleg más kérdezi :o))
Eddig csak azt mondtam, hogy "leengedték a magzatvizet egy tálba" illetve, hogy "kaptam infúziót is"... :o)
Kedves kérdező: burokrepesztésed volt, kaptál oxitocint, és fájdalomcsillapításra kéjgázt. Sokszor felesleges az oxi...Anélkül is meglenne a baba, csak mondjuk később. Nálad pont nem volt felesleges.
Egyébként a záróból nálam is kifelejtették a méhszájlazító injekciót, csak a gátmetszés szerepel a papíromon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!