Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyivel más az életetek...

Mennyivel más az életetek hogy 3 gyereketek van? Sokkal megterhelőbb mint 2-vel? Most tervezzük a 3. babát.

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 10:36
 1/7 anonim ***** válasza:

Mivel nincs segítségem és anyagilag is épp kijövünk (azaz nem tudok fizetett segítséget alkalmazni néha legalább pár órára míg kialszom magam) ezért én nagyon nehéznek érzem. Mondjuk babától is függ, a második babámat észre se vettem annyira jó alvó jó evő volt. Most a harmadik hasfájós és nyűgöske. Éjszakáink 10 hónapja 3-4 részletből állnak mivel mindig van valami amire fogni lehet miért nem alszik.

Később se hiszem hogy egyszerűbb lesz mikor 3at 3 felé kell majd vinni összeszedni stb.

2012. jún. 27. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:

Sokkal, legalábbis nálunk :)

A két nagyobbik gyermekünk már nem pici baba, 5 és 7 évesek. A kicsi 3 hónapos.

Nagyon gáz, hogy nem tudok annyit és akkor foglalkozni a nagyokkal amikor szükség lenne rá, illetve ha szeretném :(

Amig ketten voltak, megosztottuk a párommal "te rá figyelsz, én rá", most három felé kéne szakadnunk!

Arról nem is beszélve, hogy a páromra sincs semmi időm, ahogyan neki se rám ...néhány lopott perc :)

Remélem idővel rendeződnek a dolgok...

Nálatok mennyi idősek a gyerkőcök?

2012. jún. 27. 11:12
 3/7 anonim ***** válasza:
2. vagyok...igen, nincs segítségünk nekünk sem, ha neked van, az nagyon sokat számít! :)
2012. jún. 27. 11:13
 4/7 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nekünk sincs segítségünk:(A nagy 4 éves a pici 2 és fél.Mostanra tervezzük hogy ne legyen nagyon nagy a korkülönbség de közben vacillálok is.Előbb egy kis munka megint vagy most a baba.Már négy és fél éve itthon vagyok és vágynék egy újabb babára is de közben hiányzik a munka is.Anyagilag mi a helyzet?
2012. jún. 27. 11:32
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk 4, lassan 3 és egy 1 éves van. Az első kettő úgy ment mint a karikacsapás. A harmadiknál valahogy nehezebb lett. Nem hiába hívják szerintem a nagycsaládot, nagycsaládnak. Nagyobb házimunka, nagyobb figyelem, nagyobb pénztárca kell. Viszont: nagyobb a szerethető lények száma, több szeretet kapsz. Én nem bántam meg, nekem megéri...
2012. jún. 27. 12:21
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok. Én is 4 éve voltam már otthon mikor nem tervezetten jött a harmadik. Megtartottuk természetesen, de már nagyon vágytam volna vissza emberek közé. Nekem agyamra megy már a tök egyforma napok sokasága a rengeteg házimunka aminek a végét sose látom, fél óráig tart kb. ha rendet teszek, mosás tekintetében olyan NINCS hogy kiürül a szennyestartó. Na de nem panaszkodni akarok, csak szerintem ha ezt érzed (amit én is) hogy sok volt ez a 4.5 év otthon, jó lenne kicsit mást csinálni, akkor inkább menj vissza dolgozni és majd pár év múlva még mindig lehet harmadik (én eredetileg így is terveztem ráadásul egy tök jó állás várt rám amit persze azóta betöltöttek és nem fogok ilyen jót kapni az tuti.)

Én is imádom amikor összebújnak vagy véletlenül szépen eljátszanak vagy szeretgetik egymást, szép is a nagy család, nekem inkább a kis korkülönbséggel van bajom.

2012. jún. 27. 12:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat.Hát vagy most elmegyek 2-3 évet melózni vagy apa marad itthon a picivel:DÉn belebolondúlnék mé 2 év itthon létbe.Attól félek hogy 4-5 korkülönbségel már nem lesznek annyira jó testvérek.Naggyon kilógna a pici a nagyoktól.Butaság???
2012. jún. 27. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!