A jósló fájások tényleg fájnak, vagy csak mensiszerű görcsként jelentkeznek?
Igen, szerintem ennyire mások vagyunk. Nekem egy hete vannak jóslóim, amik valóban mensi-szerű görcsök. Kb. 10-15 percig görcsölök egyfolytában, aztán elmúlik, majd újra kezdődik. Volt olyan, hogy hajnalban nem tudtam aludni, mert így ment órákon keresztül. Már azt hittem, a vajúdás kezdődik.
De azt azért hozzátenném, hogy az én menstruációs görcseimet nem lehetett soha a "csak' szócskával jellemezni :). Kivéve azt az időszakot, amíg fogamzásgátlót szedtem. De az előtt és után volt, hogy sírva fakadtam, annyira fájt.
Nem csak "ennyire mások vagyunk",de az anyukáknál a terhességek is mások!
Az én példám: 1 gyermek,38. héten 1x egy kicsit,és a 39. héten 1x egy kicsit éreztem a jóslót.
2. gyermek, a 38. héten azt hittem,idő van,annyira kemények voltak! és rendszeresek,majd elmúlt.
3. gyermek,durván a 24.héttől jóslóztam,de enyhék voltak.
Semmi gond,ha nincs jóslód! Attól még az a Baba kibújik egyszer!! :-)
Fájás nélkül is beindulhatnak a dolgok. Van,aki észrevétlenül tágul,csak a nődoki veszi észre vizsgálatkor. Ezzel most nem akarok hiú reményeket kelteni benned! Csak ez is egy lehetőség.
Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)
Üdv: 3 lányos,(kb)7+5 hkm
És a CTG-d sima volt?
Nekem mindkét szülés előtt voltak jóslók jóval a kiírt időpont előtt. A második szülésem előtt már a 36. héten néha kiakadt a CTG. Én ilyenkor nagyon erős menstruációs görcsöket éreztem.
Viszont nálam a rendes fájások már nem menszis görcsre emlékeztettek, azok sokkal jobban fájtak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!