Normális az első trimeszterben, ha gyenge, mensiszerű alhasi fájdalmak jelentkeznek időközönként?
Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 07:16
1/7 anonim válasza:
Én is éreztem fájdalmat.Nem tudtam,hogy terhes vagyok,azt hittem azért fáj mert megjön majd.De csak az első gyerekkel.De nem,azért fáj mert puhult a méhszövet.
2/7 anonim válasza:
Szia. Igen, teljesen normális. Nekem is volt, kb a 11-ik héttől múlt el. Az orvos már az elején megmondta nekem, hogy ne ijedjek meg tőle, és ha kellemetlen nyugodtan vegyek be nospát, magnéziumot, enyhíteni a görcsöket. Minden jót! 31 hetes kismama.
3/7 anonim válasza:
Azért érzed, mert nő a méhed, nyúlnak a méhszalagok. Teljesen normális, hogy ezt érzed.
4/7 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem, éppen ma akartam hívni a dokit, de megynyugtattak a kérdésedre adott válaszok! Nekem olyan fura érzésem van, apró szurkálásokkal, hol itt, hol ott. Jó babavárást!
5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam! Sziasztok!
2008. szept. 30. 09:24
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem is volt ilyen a 7-10. hét körül. Sürgősen bementem a kórházba a dokihoz, hogy mi lehet a gond. Aztán megnyugtatott, hogy a menstruációs ciklusomban épp akkor lennék az első pár napban, ezért fáj a hasam...
Szóval ne aggódj, semmi gond!!
Boldog babavárást!!
31. hetes kismama
7/7 anonim válasza:
szia! igen ez normális "tűnet". Ilyenkor kellene megjönni a menstruációdnak és ezt érezheted, elfog múlni ne aggódj!
25 hetes pocakos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!