Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális az első trimeszterben...

Normális az első trimeszterben, ha gyenge, mensiszerű alhasi fájdalmak jelentkeznek időközönként?

Figyelt kérdés
2008. szept. 30. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Én is éreztem fájdalmat.Nem tudtam,hogy terhes vagyok,azt hittem azért fáj mert megjön majd.De csak az első gyerekkel.De nem,azért fáj mert puhult a méhszövet.
2008. szept. 30. 07:24
 2/7 anonim ***** válasza:
Szia. Igen, teljesen normális. Nekem is volt, kb a 11-ik héttől múlt el. Az orvos már az elején megmondta nekem, hogy ne ijedjek meg tőle, és ha kellemetlen nyugodtan vegyek be nospát, magnéziumot, enyhíteni a görcsöket. Minden jót! 31 hetes kismama.
2008. szept. 30. 07:31
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Azért érzed, mert nő a méhed, nyúlnak a méhszalagok. Teljesen normális, hogy ezt érzed.
2008. szept. 30. 08:20
 4/7 anonim válasza:
Én is ugyanezt érzem, éppen ma akartam hívni a dokit, de megynyugtattak a kérdésedre adott válaszok! Nekem olyan fura érzésem van, apró szurkálásokkal, hol itt, hol ott. Jó babavárást!
2008. szept. 30. 08:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam! Sziasztok!
2008. szept. 30. 09:24
 6/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem is volt ilyen a 7-10. hét körül. Sürgősen bementem a kórházba a dokihoz, hogy mi lehet a gond. Aztán megnyugtatott, hogy a menstruációs ciklusomban épp akkor lennék az első pár napban, ezért fáj a hasam...

Szóval ne aggódj, semmi gond!!

Boldog babavárást!!

31. hetes kismama

2008. szept. 30. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:

szia! igen ez normális "tűnet". Ilyenkor kellene megjönni a menstruációdnak és ezt érezheted, elfog múlni ne aggódj!

25 hetes pocakos

2008. okt. 1. 12:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!