Mennyire kell félni a vákumtól?
Vákumot akkor használnak, hogyha már nincs mód császárra, mert annyira kint van a baba, hogy már nem tudják visszarángatni. Úgyhogy ha arra kerülne a sor, szerintem ne utasítsd vissza, mert ez életmentő beavatkozás. De az én ismerőseim körében senki sem szült vákummal, szerintem te sem fogsz, ne idegeskedj emiatt!!!
Boldog babavárást! :o)
A születés a te életedet határozza meg,és a magzat meg egy külön emberi lény saját akarattal.Ha anyánkra hasonlítanék,akkor mi is lenne velem,hiszen bátyus nakra tekeredett köldökzsinórral, 7,9es apgárral nehéz szülés,én aki az első tolófájásra kibújtam,vagy hugi,aki oxitocinnal indult neki.Minden szülés más és más.
De ha te ezen aggódsz már most,akkor vigyázz,és neh a gondolat teremtő erejű legyen.Sőőt,ha ennyire félsz,akkor már csak azért is kétszer annyira kell nyomni,és kétszer annyira kell akarni,hogy kibújjon az a baba,és nem szabad elhagyni magad!Mert lehet baromira fáj a szülés,de ha mindent beleadsz,akkor fele annyi ideig fáj,mintha elhagyod magad.Édesanyád is meg tudott szülni,pedig a dokik már lemondtak róla,te is meg fogod tudni!
Szia.
Ne fe´lj elöre.Annál nehezebb lessz a szülés.Anyunak növérem koraszülött volt,éngem 1nap alatt szült.Nekem a lányom janua´rban született,38 óra alatt.10/10apgárral,teljesen egészséges.
Ne stresszelj elöre.Amikor ott leszel,csak az fog érdekelni,hogy végre megla´thasd a babádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!