Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Jó vagy rossz élmény volt...

Jó vagy rossz élmény volt nektek a szülés?

Figyelt kérdés
Igazából nem arra vagyok kíváncsi, hogy ki hogyan szült, akkor én is leírhatnám hogy én miképp, csak arra hogy egy bizonyos idő elteltével hogyan emlékeztek vissza?
2009. júl. 7. 14:12
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
77%

Én 21én szültem. Már pár órával később is azt mondtam, bármikor újrakezdeném! Most is ezt mondom.

Bár nem volt hosszú, az utolsó két órát megszenvedtem, az ágyon nekem is átvillant, hogy soha többet, de csak nagyon halványan :) Voltak pillanatok mikor úgy éreztem nem bírom tovább és legyen már vége és aztán egyszer csak vége lett :)

Nagyon sajnálom azokat,akiknek rossz élmény maradt. Mert nekem tényleg csodálatos volt.

2009. júl. 7. 15:11
 12/23 anonim ***** válasza:
77%
11 hnapja szültem, azota minden nap újra át akarom élni!
2009. júl. 7. 15:12
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
13 hónapja szültem, sosem lesz jó élmény.Még visszagondolni is rossz rá.
2009. júl. 7. 15:17
 14/23 anonim ***** válasza:
71%
Vajúdás közben azt mondtam, hogy kutya legyek ha én mégegyszer ide beteszem a lábam. Ehhez képest A fiam 14 hós, és tervbe van a kishugi!
2009. júl. 7. 15:19
 15/23 anonim ***** válasza:
73%
Utolsó vagyok. Azért remélem, hogy nem ugatva, farok csóválva hagyom el a szülőszobát.
2009. júl. 7. 15:20
 16/23 anonim ***** válasza:
78%
Könnyű és gyors volt, mindenképpen jó élmény! És utána az, hogy a fiamat a hasamra tették, na az volt a legszebb.
2009. júl. 7. 15:32
 17/23 anonim ***** válasza:
50%
szia, pont ma 4hete szültem.már szívesen mennék újra..nagyon nagyon szép élmény volt!!!
2009. júl. 7. 16:08
 18/23 A kérdező kommentje:
Csodálatos dolog maga a szülés is, de az a pillanat amikor először a hasamra tették a lányom az egy életre az emlékezetembe vésődött :)
2009. júl. 7. 16:41
 19/23 anonim ***** válasza:
69%

Én rettegtem tőle, de a végére:D

A szülőágyon miközben a doki "könyékig bennem és takarít", közöltem, hogy jöhet a tesó.

Csodálatos dolog, még akkor is, ha nekem picit elszúrták:( és kimerültem a végére.

Arra emlékszem vissza, hogy piszkálom a kispapát, ő próbál nyugtatni, a többire nem is akarok gondolni, és a végeredmény, amikor a pocakomra tették a fiam, és ő visítva lepisilt, és "nézte" az anyukáját, én meg nem tudtam sírjak nevessek.

2009. júl. 7. 17:27
 20/23 anonim ***** válasza:
Nagyon rossz,iszonyúan megküzdöttem érte.Persze csodálatos,hogy megszületett és megtenném érte mégegyszer,de számomra iszonyú volt.
2009. júl. 8. 07:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!