Jó vagy rossz élmény volt nektek a szülés?
Én 21én szültem. Már pár órával később is azt mondtam, bármikor újrakezdeném! Most is ezt mondom.
Bár nem volt hosszú, az utolsó két órát megszenvedtem, az ágyon nekem is átvillant, hogy soha többet, de csak nagyon halványan :) Voltak pillanatok mikor úgy éreztem nem bírom tovább és legyen már vége és aztán egyszer csak vége lett :)
Nagyon sajnálom azokat,akiknek rossz élmény maradt. Mert nekem tényleg csodálatos volt.
Én rettegtem tőle, de a végére:D
A szülőágyon miközben a doki "könyékig bennem és takarít", közöltem, hogy jöhet a tesó.
Csodálatos dolog, még akkor is, ha nekem picit elszúrták:( és kimerültem a végére.
Arra emlékszem vissza, hogy piszkálom a kispapát, ő próbál nyugtatni, a többire nem is akarok gondolni, és a végeredmény, amikor a pocakomra tették a fiam, és ő visítva lepisilt, és "nézte" az anyukáját, én meg nem tudtam sírjak nevessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!