Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Harmadfokban érett lepénnyel...

Harmadfokban érett lepénnyel mire számitsak?

Figyelt kérdés

36.hetem töltöttem pár napja akkor mondta a doki h harmadfokban érett a lepény.ö sem és én sem értettem h mitöl hisz nem cigizem,kávézom,nincs magas vérnyomásom.

szerinte 1-2hét és meglesz a baba.

már a szám is dagad,1-2 hetet még tényleg ki akarok huzni.

Aaki hasonlo helyzetben volt kérem irjon.Köszönöm.

37.hétben lévö km:)

2009. júl. 6. 19:25
 1/4 anonim ***** válasza:
75%
A dokik azt szokták mondani, hogy amíg a lepény megfelelően táplálja a babát teljesen mindegy, hogy hogyan néz ki.
2009. júl. 6. 19:39
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem az utolsó héten volt III érett a lepény.Ezzel 1 hétig húztam. A dokit kérdeztem, III érett lepény is táplálja a babát még, csak már nem 100%-osan üzemel. Szerintem hamarosan szülni fogsz, ha nem spontán akkor indított szüléssel, mert a baba egészsége a legfontosabb. Jó esetben a lepény miatt magától megindul a szülés, ha az már nem képes táplálni a babát.

De ne aggódj, III lepény még akár hetekig is jól működhet.

2009. júl. 6. 20:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is a 36. heti ultrahangon már harmadfokban érett volt a lepény. Én sem cigiztem, kávéztam és a vérnyomásom is végig oké volt. Aggódtam nagyon, de a doki nem nagy jelentőséget tulajdonított a dolognak. 40+3 hétre szültem és a babám elég tápanyaghoz jutott az utolsó 4 hétben, mivel 4230g volt a születési súlya.
2009. júl. 7. 07:17
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne félj, nem lesz semmi baj. Engem is ijesztgettek mindenféle marhasággal, hogy majd másfél kg-s gyerekem lesz meg hasonlók... 30 hetesen II-II fokban volt érett a lepényem, de szerintem elnézhettek valamit, mert a 38. heti UH-n már csak II fokban volt érett. 30 hetes voltam mikor azt mondták, hogy 2 hét és szülök. Ehhez képest most itt vagy 38+5 hetesen és még mindig egyben vagyunk.

Nem kell minden szavukat elhinni az UH-soknak se! Ne aggódj, minden oké lesz és időben szülsz.

2009. júl. 7. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!