Has leszáll. baba születik. Mikor?
pár napja mindenki azzal jön h lejjebb ment a hasam. ma a védőnő is ezzel fogadott,majd hozzátette,h ne aggódjak,de azért minden cucc megvan már ugye? és átnézhetnénk újra-2.babám-mindent a szülésről,babaápolásról..
kicsit megijedtem,mert csak 33hetes vagyok.. programozott császárom lesz aug 19-én,de lehet h picikém hamarabb jön?
tapasztalatok? dokimhoz 1hét mulva megyek,addig viszont szétfeszít az ideg!
a barátnőm szeriont az is jel, h bár még ennyi időm van hátra,szinte mániákusan akartam h legkésőbb ezen a héten minden a helyére kerüljön.. szerinte a fészekrakó ösztön is azt jelzi h hamarabb fog jönni.. plusz borzasztóan be van állva a derekam,alig bírok felállni,menni,éjszaka recseg-ropog mindenem.. pedig mégcsak sokat se híztam,7kg-ot,mot vagyok 69kg..és izzadok folyamatosan..
fiamnál jobban viseltem ezeket és nem is emlékszem h ennyire nehéz lett volna..,már kimostam és kivasaltam egy adag cuccot,és egy kupacban van minden,megvan a lista stb.
az előző is császár volt,és a mérések szerint nagyobb a baba mint az átlag,ez is számít?
nagyon várok válaszokat!!!!!
egy izguló 33heteske..

Barátnőm jún 15-re volt kiírva,jún 3án szült de a hasa már április utolsó hetében le volt szállva,de nagyon nagyon...
Szóval szerintem nem jelent semmit,csak,hogy igyekszik lefeleé:))Attól szülni még nem fogsz ne aggódj:)

Szia!
Nekem már a 32-33. héttől lent volt, mondogatták is, hogy itt a szülés ideje lassan... De én teljesen jól éreztem magam, később a ctg-n is kijött, hogy a baba is még teljesen jól érzi magát odabent , és a fészekrakó ösztönöm se jelentkezett. 39 hetesen szültem,na erről ennyit :) /ja, és előtte 2 nappal jött rám a "pakolhatnékű" :DD/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!