Szülész-nőgyógyászt keresek, kit tudtok ajánlani Budapesten?
A lényeg,hogy szakmailag és emberileg is jó orvos legyen,magánrendeléssel illetve jó lenne ha magánklinikai kórházi háttere is lenne.
Kérlek titeket,hogy SOTE I-n,II-n dolgozó orvosokat ne javasoljatok,mert oda biztosan nem megyek!
Köszönöm
Én ehhez azt tudom Neked mondani, hogy nem jó úton keresgélsz, ha vad idegenektől kérsz segítséget.
Az orvos, aki az egyikünknek "emberileg jó", az a másikunknak meg nagyon nem jön be. És itt a válaszadókat sem ismered.
Nekem a legjobb barátnőm orvosa sem jött be. Pont ,mert ebben a kérdéseben más a hozzáállásunk...
Ez így van, ahogy az első írja!
Nekem barátnőm ajánlott egy szakmailag nagyon jó nődokit, bementem hozzá nagy lelkesedéssel, 5 perc múlva meg már menni akartam onnan. Vicces akart lenni, és mondta fennhangon h "kegyed még biztos szűz"-na ott égtem szégyenemben, h ez a legelső kérdése, ahogy belépek.....
Köszönöm a válaszokat!
Természetesen,nem csak ez alapján fogok dönteni,de mindenképpen érdekel,hogy mások kit ajánlanak:)
Dr. Alexanjan Nelli doktornőt ajánlom. A magánrendelője a Keleti és a Blaha között van. Az Uzsokiban vezeti a szülést. Korrekt, megbízható, lelkiismeretes.
Dr Mészáros Márta, a nyugatinál van magán rendelése, a Róbertben lehet nála szülni.
Röviden, hogy milyen doki: iszonyú kedves, pörgős dumagép, meg se érzem a vizsgálatokat. Nagyon kíváncsi voltam milyen lesz vele a szülés. Anyukám nála szülte a húgomat, azt mesélte, hogy két fájás között eltrécseltek, szóval "jó volt a hangulat". De sajna nekem 2 császárom lett, úgyhogy nem tudtam meg milyen vele szülni, de most már tudom, hogy a műtőben nagyon profi!
Sajna előbb fog nyugdíjba menni, mint hogy én megöregszem, de remélem fogok találni hasonlóan tökéletes orvost.
Kedves Utolsó!
Köszi,nagyon szimpatikusnak találom a doktornőt.
Kb.mennyibe kerül nála egy rendelés?
Uh-ja van?
Róbert kórház milyen volt?
"Utolsó" (6-os) vagyok
Úgy emlékszem 8 ezer ft egy alkalom. Van uh-ja, először ő nézte meg a babót, de a 12 hetes, meg a többi kötelező szűrést egy ultraszonográfus csinált, mert azt mondta, hogy ő sokkal jobban ért hozzá. :) De az is a magánrendelőben volt, nem kellett külön sorba állni, sztk-ba menni.
A Róbert Klinika nagyon szimpatikus, hotel-szerű szobák vannak benne, lehet kérni (sajna plusz pénzért) saját szobát, apás szobát stb. Az orvosok, nővérek iszonyú kedvesek, mosolygósak, nagyon profik. Sajna a szülőszobához nem volt szerencsém, de a műtő és az előkészítő szoba is teljesen oké.
Nem olcsó, másfél éve 300 ezer volt egy császár, gerinc érzéstelenítéssel, 2 személyes fürdőszobás szobával... De úgy voltam vele, hogy ennek a felét bedugdostam volna a személyzet zsebébe, így viszont nem kellett gondolkodnom mennyi az ami nem ciki... Az ár másik fele pedig a hotel-minőség miatt érte meg. Ja, és császár után rögtön velem lehetett a baba, hozták rendesen szoptatni, a család is személyesen láthatta, nem csak üvegen keresztül, szóval nagyon jó. A Mávban voltam megnézni mi lenne, ha "olcsón" akarnám megúszni, és felfordult a gyomrom a kórtermektől (mert persze a szülőszoba ott nagyon tip-top, de utána 4 napig a kórteremben vagy...)
Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok, akár priviben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!