Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Vállalnátok 3. ik császárt?

Vállalnátok 3. ik császárt?

Figyelt kérdés
Már kétszer császároztak,magas vérnyomásom volt a terhesség alatt végig.
2012. jún. 17. 20:04
1 2
 11/19 Adilari ***** válasza:
Én bevállaltam!Novemberben lesz a 3.!!És sovány sem vagyok és egész nap meg sem állok mert itt a nagy ház,nagy kert és a 2 pici,egyik még csak 1 éves!
2012. jún. 17. 21:22
 12/19 anonim ***** válasza:
Nekem a műtétek között 2,5 és 1,5 év volt. A kicsi most 13 hónapos, és már tervben van a következő baba. Egyenlőre még csak nálam, a férjemnél nem.
2012. jún. 17. 21:30
 13/19 anonim ***** válasza:

Bevállalnám, ha nem lennék ennyire öreg (41)...

Két év különbség van a fiúk között (3,5 és 1

,5 ). Mindketten császárral születtek. De maga a terhesség csodálatos volt és tökéletes :)

2012. jún. 17. 22:07
 14/19 anonim ***** válasza:

nekem is 3. lesz, eddig az orvossal még csak nem is beszéltünk arról, hogy bármi problémát okozna ez. Gondolom a végefelé majd alaposabban nézik a heget, majd kiderül.

Első után 14 hónappal volt a 2., és rá 25 hónapra lesz a 3.

2012. jún. 17. 22:44
 15/19 anonim ***** válasza:

Két anyuka ismerősöm van, akik fejenként ötöt szültek, és mindet császárral. (Az egyiknél 10 éven belül vannak mind az öten, a másiknál kb. 3 évenként vannak)

Inkább a vérnyomás lehet kérdés, és persze megfelelő orvost kell találni.

Hajrá!

2012. jún. 18. 08:22
 16/19 anonim ***** válasza:
Nekem a negyedik lesz szeptemberben. Bő másfél év van a gyerekek között, a legnagyobb és legkisebb között 5 év 3 hónap lesz. Nekem mindig alacsony volt a vérnyomásom, nem tudom, a magas vérnyomás mekkora rizikót rejt magában.
2012. jún. 19. 13:56
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is inkább a magas vérnyomás miatt kérdezgetném a dokimat.

Amúgy nekem is van barátnőm, akinek 4 császármetszése volt. Első és második között 2 év telt el, a második és harmadik között 5, a harmadik és negyedik között pedig 11 év. És a negyediket simán akarta megszülni, csak hát nem volt az az orvos, aki ilyet bevállalt volna, iszonya kockázatos lett volna!

Másik barátnőmnek az első sima volt, a második császár, a harmadik is az lett (4 évre rá), aztán a negyedik baba a harmadik császár alkalmával született meg, csupán 10 hónappal a harmadik után.

Ha nem lenne egyéb problémám és nagyon, de nagyon szeretnék még egy babát és az orvos is jónak látja, vállalnék harmadik császárt. De a magas vérnyomás miatt esélyes a toxémia, ezért konzultálj a dokiddal!

2012. jún. 19. 16:43
 18/19 anonim ***** válasza:

sógornőm januárban szülte meg a 4.et császárral...igaz mondták a heg miatt "rizikósabb" de semmi gond nem volt, mindenn szuperül ment, egy tündéri nyugodt baba született!:)

sztem beszélj az orvosoddal az a legegyszerűbb.

sógornőm nem tervezte, egyszerűen teherbe esett, de egyértelmű volt, hogy megtartja!sok sikert neked!

2012. jún. 19. 20:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Környéken lakó anyukának ikrei meg egy egyéves fia van. Őt is háromszor "császározták", mert az ikrek születése után egy nappal trombózis miatt kivették a petevezetékét és ugyanott vágták fel, mint előző nap, mikor császározták. A kicsi is császárral született a 39. héten, jó nagy baba volt, még szóba került a hüvelyi szülés is, de akkor, ott a kórházban kérték az anya beleegyezését a műtétbe a baba nagysága miatt. És jól is tette, hogy a császárt választotta, olyan összenövései voltak és tuti megrepedt volna, nem volt olyan állapotban a méhe, hogy kibírja a sima szülést (azt hiszem a Tétényi úton szült, de lehet, hogy a Jahn Ferencben).
2012. jún. 20. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!