Vállalnátok 3. ik császárt?
Bevállalnám, ha nem lennék ennyire öreg (41)...
Két év különbség van a fiúk között (3,5 és 1
,5 ). Mindketten császárral születtek. De maga a terhesség csodálatos volt és tökéletes :)
nekem is 3. lesz, eddig az orvossal még csak nem is beszéltünk arról, hogy bármi problémát okozna ez. Gondolom a végefelé majd alaposabban nézik a heget, majd kiderül.
Első után 14 hónappal volt a 2., és rá 25 hónapra lesz a 3.
Két anyuka ismerősöm van, akik fejenként ötöt szültek, és mindet császárral. (Az egyiknél 10 éven belül vannak mind az öten, a másiknál kb. 3 évenként vannak)
Inkább a vérnyomás lehet kérdés, és persze megfelelő orvost kell találni.
Hajrá!
Én is inkább a magas vérnyomás miatt kérdezgetném a dokimat.
Amúgy nekem is van barátnőm, akinek 4 császármetszése volt. Első és második között 2 év telt el, a második és harmadik között 5, a harmadik és negyedik között pedig 11 év. És a negyediket simán akarta megszülni, csak hát nem volt az az orvos, aki ilyet bevállalt volna, iszonya kockázatos lett volna!
Másik barátnőmnek az első sima volt, a második császár, a harmadik is az lett (4 évre rá), aztán a negyedik baba a harmadik császár alkalmával született meg, csupán 10 hónappal a harmadik után.
Ha nem lenne egyéb problémám és nagyon, de nagyon szeretnék még egy babát és az orvos is jónak látja, vállalnék harmadik császárt. De a magas vérnyomás miatt esélyes a toxémia, ezért konzultálj a dokiddal!
sógornőm januárban szülte meg a 4.et császárral...igaz mondták a heg miatt "rizikósabb" de semmi gond nem volt, mindenn szuperül ment, egy tündéri nyugodt baba született!:)
sztem beszélj az orvosoddal az a legegyszerűbb.
sógornőm nem tervezte, egyszerűen teherbe esett, de egyértelmű volt, hogy megtartja!sok sikert neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!