Lehet, hogy közeledik a szülés? Esténként ezeket érzem:
Figyelt kérdés
pár napja esténként szurkáló érzést érzek ott lent, eléggé ficánkol bent a bébi, és közben nyom, szúr...utána jön egy kis nyugi, olyankor nem is szurkál. Éjszaka pedig, amikor egyik oldalamról a másikra fordulok szintén a puncim (bocsi) fáj, olyan, mintha sokáig bicikliztem volna egy kényelmetlen ülésen, mintha széttört volna az ülés ott lent...esténként a bokám is megduzzad, szerencsére az reggelre lemegy.
Ja, és kicsit már a hasam is lement.
36+3 hetes vagyok, lehet hogy hamarabb lesz bébi?
2009. júl. 4. 19:46
1/3 anonim 

válasza:

Ezeket én is produkáltam a 37-38.héten.
A 41.HÉTEN SZÜLETETT A LÁNYOM..
2/3 anonim 

válasza:

Én 33. héttől éreztem ezeket és 39. héten szültem. Kitartás. Pihenj sokat míg megteheted!!!
3/3 anonim 

válasza:

Ezeket azért érzed mert a babika helyezi magát és kezdi a fejét is a szülőcsatornába helyezni,ez még nem jelenti azt,hogy hamarabb lenne,nekem az első gyerekem egyik pillanatról a másikra jött semmi előjele nem volt a szülésemnek,most a 2.babámnál már 17 hetes terheségi hetemtől ugyan ezeket éreztem mint te csak nekem kisebb fájásaim is voltak sőt a 38.héttől az NST a legerősebb fájásokat mutatta ki és képzeld mégis 3 nappal túlhordtam a babámat és akkor is úgy lett csak meg,hogy beindították a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!