Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes kismama vagyok....

36 hetes kismama vagyok. Lenne baja a babócámnak ha most születne meg?

Figyelt kérdés
1000-es a Cervixem.a hasam még nem szállt le,de néha érzek enyhe fájdogálást a hasam alján, és éjszaka néha arra ébredek hogy keményedik a hasam.ezek lehetnek a jóslófájások?30. héten 1800 g-ra becsülték a súlyát,tudom h csak becslés de kíváncsi lennék most mennyi lehet.elvileg 38.héten van a következő uh.
2012. jún. 11. 11:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

32. héttől ha egészséges a baba, már nagy baja nem lehet!

Én 36+5 napra szültem, 2650 grammal, 53 cm-vel. Kicsit besárgult, emiatt egy nappal többet maradtunk a kórházban, 4. napon mentünk haza. Semmivel nem bántak vele másként, mint a 40. hétre született babákkal.

Most 22 hónapos, ugyanolyan, mint az összes többi gyerek, csak okosabb és szebb!! :D

2012. jún. 11. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem a 27. héttől 1111 volt a cervixem. A 35. héten szültem, de akkor se emiatt. A babám 2400 gramm volt és semmi baja nem volt:-)))
2012. jún. 11. 22:34
 13/14 anonim ***** válasza:

az én kislányom is úgy döntött, hogy kibújik a 36. héten, hozzátenném előtte 2 nappal totál zárt volt a méhszáj, szülésre utaló jel, semmi nem volt.

aztán szenteste jöttek a fájások, és dec.25.-én megszületett.

mondjuk nem volt éppen picike, 3800g, a legnagyobb "koraszülött" az osztályon.

teljesen egészséges, lassan fél éves kiscsaj

2012. jún. 13. 14:56
 14/14 anonim ***** válasza:

36. hétre jött az első lányom (2620 gramm, 50 cm). 1 hetet töltött koraszülött intenzíven, mert nem volt érett a tüdeje + 1 hét a koraszülöttön, mert az intenzíven összeszedett valami fertőzést. Szobatársam második babája időre jött a világra, de ő is intenzívre került.

De ilyeneken ne agyalj, minden rendben lesz!

2012. jún. 14. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!