Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes kismama vagyok....

36 hetes kismama vagyok. Lenne baja a babócámnak ha most születne meg?

Figyelt kérdés
1000-es a Cervixem.a hasam még nem szállt le,de néha érzek enyhe fájdogálást a hasam alján, és éjszaka néha arra ébredek hogy keményedik a hasam.ezek lehetnek a jóslófájások?30. héten 1800 g-ra becsülték a súlyát,tudom h csak becslés de kíváncsi lennék most mennyi lehet.elvileg 38.héten van a következő uh.
2012. jún. 11. 11:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

A szülés egy rizikós dolog még időre született babákkal is történhet bármi...de gondolom nem erre vagy kíváncsi.

Mivel már elég idős a terhesség így nagy baja nem lenne, lehet kisebb lenne és megfigyelnék pár napig, de az esélyei ugyan olyanok, mint egy 40. hétre született babának.

2012. jún. 11. 11:58
 2/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan lazíts! Nem lenne már semmi baja! De nem fog megszületni, mert nem aggódsz rajta! :) Pihenj sokat, és lazíts! Semmi bajotok nem esik! Csak erre gondolj! :) És így is lesz!
2012. jún. 11. 12:03
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha 40. hétre születik akkor is akármi baja lehet még. Ilyesmin nem szabad görcsölni.
2012. jún. 11. 12:07
 4/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!Igen tudom hogy 10 évesen is lehet baja inkább a koraszülés miatt kérdeztem.

köszi!

2012. jún. 11. 12:09
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Hivatalosan már csak egy hetet kell kihúznod, 37. héttől érett babának számít. De már most sem lenne semmi komoly baja, maximum megfigyelnék jobban. De ezen ne aggódj :)

Nekem a 31. heti uh-on 1883-nak mérték, a 37. hetin 3300-ra, bár nem tudom mennyire lehet ezekre az értékekre adni.

Amúgy nekem pénteken volt 1111 a méhszáj,ami elvileg 1-2 napot jelent, de gyakorlatilag semmi jele, hogy szeretne megszületni.

Pihenj és lazíts! :)

M,38+3 hkm

2012. jún. 11. 12:16
 6/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen!

Könnyű szülést!

Igen kicsit túl parázom,de ilyen volt az egész terhességem.És most meg csak úgy vánszorognak a napok....:-)

2012. jún. 11. 12:19
 7/14 anonim ***** válasza:
Nekem vasárnap telik le a 36 hét (tehát ma kezdődött), és igen erősen szorítom össze a lábaim :-), valahogy mostmár kihúzzuk ne félj a 37 héttől már nem számít koraszülöttnek. Átkozott frontok ne lennének! Pihenj sokat!
2012. jún. 11. 12:38
 8/14 anonim ***** válasza:

csak nyugi!!!

mondjuk pont én mondom én is félek nehogy megszülessen hamarabb!mint a hetedik válaszoló én is vasárnap töltöm a 36 hetet.tehát még van 2 hetünk hogy ne legyen koraszülött.

nekem vannak hasfájásaim,keményedni nem igazán szokott.de már egy kicsit leszállt a hasam.holnap megyek nst-re meg dokihoz.remélem minden ok lesz.

2012. jún. 11. 13:54
 9/14 anonim ***** válasza:
Betöltött nyolcadik hónaptól életképes a gyerek méhen kívül. Egy ismerősöm otthon szült 36. hétre, minden orvosi, vagy szülésznői segítség nélkül. (Nem ért ki időben a mentő.) A babának kutya baja nem lett...
2012. jún. 11. 14:14
 10/14 anonim ***** válasza:
Nekem 34 hetesen 1111 volt, a nyákdugó is elment, a feje is beékelődött, 38+4-en született, de sürgősségi császárral, tehát még akkor sem indult volna be. Nyugalom! :)
2012. jún. 11. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!