36 hetes kismama vagyok. Lenne baja a babócámnak ha most születne meg?
A szülés egy rizikós dolog még időre született babákkal is történhet bármi...de gondolom nem erre vagy kíváncsi.
Mivel már elég idős a terhesség így nagy baja nem lenne, lehet kisebb lenne és megfigyelnék pár napig, de az esélyei ugyan olyanok, mint egy 40. hétre született babának.
Köszönöm a válaszokat!Igen tudom hogy 10 évesen is lehet baja inkább a koraszülés miatt kérdeztem.
köszi!
Hivatalosan már csak egy hetet kell kihúznod, 37. héttől érett babának számít. De már most sem lenne semmi komoly baja, maximum megfigyelnék jobban. De ezen ne aggódj :)
Nekem a 31. heti uh-on 1883-nak mérték, a 37. hetin 3300-ra, bár nem tudom mennyire lehet ezekre az értékekre adni.
Amúgy nekem pénteken volt 1111 a méhszáj,ami elvileg 1-2 napot jelent, de gyakorlatilag semmi jele, hogy szeretne megszületni.
Pihenj és lazíts! :)
M,38+3 hkm
Köszönöm szépen!
Könnyű szülést!
Igen kicsit túl parázom,de ilyen volt az egész terhességem.És most meg csak úgy vánszorognak a napok....:-)
csak nyugi!!!
mondjuk pont én mondom én is félek nehogy megszülessen hamarabb!mint a hetedik válaszoló én is vasárnap töltöm a 36 hetet.tehát még van 2 hetünk hogy ne legyen koraszülött.
nekem vannak hasfájásaim,keményedni nem igazán szokott.de már egy kicsit leszállt a hasam.holnap megyek nst-re meg dokihoz.remélem minden ok lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!