Hogy bírtátok a nagyobbik gyerek nélkül?
Októberbe fogom második gyermekemet megszülni,akkor lesz a nagyobbik másfél éves!
Nagyon aggódom, hogy fogja bírni ő azt, hogy anya nincs itthon este és azt sem hogy én hogy fogom!:(
Ti voltatok hasonló helyzetbe?

Szia!
Kettő és fél volt a nagyobbik, mikor a kicsi született. Nehezen viselte ő is, én még nehezebben azt az egy hetet, míg nem volt velem. Sokat sírtam, akkor meg pláne, mikor először vittem ki neki a kórházban megmutatni a tesóját. Most is bőgök:)

Szia!
Hát bizony ez nem egyszerű dolog... 32 hetesen bekerültem a kórházba és az egyik szobatársam a 6. gyerekét szülte, már akkor 6 napja voltak bent. Sima szülés volt, az 5. nap mehettek is volna haza, de kiderült, hogy az anyukában benne felejtődött a méh lepény egy darabja, erős görcsei voltak és nagyon vérzett. (jó kérdés, hogy ezt mért csak a szülés utáni 5. nap vették észre...) Egészségügyi kaparása volt és azt mondták neki, hogy a biztonság kedvéért még maradjon pár napot. Közben kitört valami fertőzés a kórházban amit szinte az összes kisbaba megkapott. :( Így szegény asszony 11 napot töltött a kórházban egy teljesen normális sima szülés után. 5 gyerek meg otthon várta... A legnagyobb úgy emlékszem 11 éves volt legkisebb meg talán 4. Az apuka gyakran jött látogatóba, jöttek volna a gyerekek is, de mondta a kismama, hogy inkább ne hozzák be őket, mert a szívük szakadna meg, hogy nem mehet velük haza, meg egyébként is valami fertőzés van a kórházban, nehogy valami baj legyen. Szegény asszonyt úgy sajnáltam:(
Nekem most jön az első bébi, de én is aggódom, hogy hogy fogom bírni a bent létet, gondolom milyen rossz lehet ha még egy vagy több kicsi gyerek is várja haza az anyukát.
Gondolj mindig arra, hogy milyen jó lesz ha hazaértek a picivel és együtt lesz a család, ez talán segít.
Szép baba várást és könny szülést!
38+1 hetes kismama

Szia!
Én éppen 1 hete szültem a második bébit,ugyhogy még elég frissek a tapasztalataim... Nálunk is majdnem másfél év,egészen pontosan 19 hónap a kor különbség szinte éppen annyi mint nálatok.Nálunk kettönk közül én viseltem rosszabbul nagyon hiányzott meg sokat aggodalmaskodtam,de a lányom meglepően jól viselte!Szerintem még kicsi hogy felfogja,csak akkor lepődött meg amikor 4 nap után meglátott. :) Biztos gyerektől is függ,de nálunk nem volt semmi gond,nagyon jól elvoltak az apukájával!

A nagymamával volt, de szülés után bejöttek a kórházba, ami nagyon jó volt!
Én azt hiszem, kell az a pár nap csak a babával kettesben :)
A nagynak sem árt, ha kicsit mással is van, nem anyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!