Szülés után ki mikor megy vissza a dokihoz?
Szia
Én nem hiszem hogy bárkinek bármi köze lenne hozzá,hogy ki hány hetesen/hónaposan megy kontrollra...
Hozzáteszem nekem is lassan 4 hónapos a kislányom,és még én sem voltam dokinál a szülés óta..
Pont senkinek semmi köze hozzá, hogy volt-e rá módom vagy sem,hogy elmenjek-e az orvoshoz...
Aki ezen fentakad,az gondoljon esetleg arra,hogy lehet hogy van olyan is,mint pl én,hogy félek elmenni a dokihoz hogy mit fog mondani..,mert mikor hazajöttem a kórházból szentül megvoltam győződve arról,hogy rosszul varrtak össze,és erről akkor ott meg is bizonyosodom majd általa...arról nem is beszélve,hogy tök sokáig fájt a gátsebem,úgy meg nem akartam menni...
Na mindegy...szerintem ne törődj azzal hogy ki mit mond..gondolom úgyis a dokinak a kedvétől fog majd függeni,hogy mond-e olyat,hogy hamarabb is vissza mehettél volna..
Amúgy az elsővel én is időban elmentem a kontrollra...
Én sem mentem szülés után 6 héttel, késtem pár hetet.
A doki semmit nem mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!