Csak engem zavar, hogy pár idióta kismama és sztárocska miatt a császár kényelmes, egyszerű szülési módnak van kikiáltva?
Figyelt kérdés
Engem úgy tud dühíteni, mikor azt mondják egyes nők, hogy ők félnek a szüléstől és a "könnyebbik" utat választják a császárt. Ti nem érzitek úgy, hogy ez elég lebecsmérlő dolog? Én úgy gondolom (bár sajnos csak császárom volt), hogy az sem éppen gyerekjáték és én úgy érzem egyáltalán nem jártam jobban. DE nem azért mert így nem fájt vagy ilyesmi, hanem mert nem éltem meg a szülést úgy, ahogyan szerettem volna. Csak én érzem igazságtalannak ezt a dolgot? Tudom ezen nem tudok változtatni, de kíváncsi vagyok más nők véleményére. És sajnos ezek miatt a nők miatt (akik "kényelmi" szempontból választják a császárt) alakult ki ez a kép a császármetszésről. Engem nagyon bánt, hogy ha valaki azt mondja nekem: ja császárod volt, hát akkor jól jártál. DE MIÉRT IS?2012. jún. 9. 18:20
21/25 A kérdező kommentje:
Egyszerűbb, veszélytelenebb a császár? No comment!! Nem vagy tájékozott!
2012. jún. 17. 07:40
22/25 anonim válasza:
Szerintem meg én tudom mennyire voltunk veszélyben,igen biztonságosabb.Vagy Te hallgatnád a vészesen eső szívhangot , és nézegetnéd a 200as vérnyomásod. Örülök hogy sikerült ,és nem lett baj. Inkább a császár,egyszerűbb.
23/25 anonim válasza:
Hidd el nem egyszerűbb a császár!
Ha tényleg akkora veszélyben lettetek volna akkor tolnak a műtőbe.
Nekem már tolófájásaim voltak több órája amikor a doki közölte,hogy megyünk a műtőbe mert ez így nem fog menni.Ha nálad is akkora baj lett volna akkor tolnak a műtőbe!Ha a baba vagy a mama veszélyben van nem várnak egy percet sem!
24/25 A kérdező kommentje:
Utolsónál a pont!
2012. jún. 21. 07:53
25/25 anonim válasza:
Ha a baba olyan helyzetben van akkor már nem tudnak császározni ... hidd el tudom .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!