Segítség! Rendben van ez így? Ma szültem 2 hete, és még mindig vérzek, de már nem annyira.

Én 10 hétig véreztem, ebből 3 hétig intenzíven.
A tej dlogggal kapcsolatban, szoptass minnál többet, fejd a tejet, és elég lesz, sztem még ne pótlással oldd meg a problémát. Minél kevesebbet szopik, annál kevesebb lesz a tejcsi. Nekem 1 hetes volt a fiam, mikor belövellt, lehet, h neked később lesz.

Én kb. 6 hétig véreztem, egyre kevesebbet. Nyugodj meg, teljesen normális dolog, elvégre szültél! 9 hónapig változott bent minden, idő kell míg visszaáll. :) Szülés után a méhed tulajdonképpen egy nagy seb, ezért is van a 6 hét gyerekágyas időszak.
A szoptatást sokminden befolyásolja, a legeslegfontosabb, hogy ne stresszelj! Pihenj amikor csak tudsz, egyél rendesen, igyál sokat (napi 4-6 liter folyadék). Emellett van egy csomó praktika a tej növelésére, amiről ezen az oldalon rengeteget olvashatsz (homeós bogyók, tejserkentő ételek, italok, stb.), mindenkinek más jön be. Tedd minél többet mellre a babád, az indítja be legjobban a termelést, ne adj pótlást, ha nem muszáj! Nyugi, ne pánikolj! :D
Gratulálok a kicsihez és boldog babázást kívánok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!