5hete szültem spontán. Tegnap szeretkeztünk óvatosan a párommal. Minden rendben volt, de most este elkezdtem egy kicsi vérezni. Nagy bajom lehet? Megijedtem!
Figyelt kérdés
2009. febr. 12. 18:33
1/5 anonim válasza:
A hat hét nem véletlenül hat hét. A méhlepény helyén egy hatalmas seb keletkezik. Nagy bajod nem lehet maximum kapsz egy jó kis fertőzést aminek viselni kell a következményeit ha már ennyire nem bírtatok magatokkal. Nem hiszem hogy ennyire nem lehet ezt betartani. Én egész terhesség elejétől szülés után három hónapig elvoltam tiltva a házsélettől és még mind a ketten élünk a párommal. Kibírtuk mert muszály volt.....
2/5 anonim válasza:
ha ovszerel védekeztek akor 0%az esélye a fertőzésre. amugy is 6 hét után is előfordulhat hogy vérzel utána, nem tudom miért baj az (elöttem szólónak) ha egy pár megkivánja egymást és nem birnak az érzelmeivel... én 3hétel szülés után együtt voltam a párommal. semmi bajom
3/5 anonim válasza:
szia! nem hiszem, hogy nagy bajod lett, csak most -és még egy ideig- kicsit érzékenyebbek ott a dolgok.
viszont, ha erősödik a vérzés és piros színű, jobb, ha hamarabb látogatod meg a dokit, mint a jövő hét.
nekem a nődokim azt mondta, ő és a felesége már 4 hét után egymásnak estek :)
4/5 anonim válasza:
Első vagyok. Azért mert megírom a véleményemet ami adott esetben nem az mint amit olvasni akar(tok) még nem kell lepontozni. Amit írtam az orvosilag indokolt. Ha meg már megtette az illető akkor vállalja a következményeit mert előbb kellett volna gondolkodni. És mint írtam is nem hiszem hogy ne lehetne kibírni az egészsége érdekében valakinek a sexnélküli napokat. Lesz még rá bőven idő utána is. És akkor most újra le lehet pontozni csak hogy örüljetek. Akkor sem vagyok hajlandó azt írni hogy igen persze jól tetted és persze nem lesz semmi bajod. Mert ugye ha ezt írnám az ellenkezne a véleményemmel viszont tuti 100% lenne a hasznos válaszom. Ő kérdezett én meg válaszoltam őszintén és nem hiszem hogy ez baj lenne....
5/5 anonim válasza:
Nem az volt a baj h leirtad a velemenyedet,hanem AMILYEN hangnembe es stilusba tetted.Szerintem is jo amugy megvarni a hat hetet,de ez teljesen alkat fuggo.Ettol meg nem kell a masikat lehurrogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!