Mivel lehet késleltetni a szülést megindulását? Még csak a 36. hétben vagyok, érzem, lassan itt az idő... ha sokat pihenek, akkor nagyobb esélyem van arra, hogy tovább marad bent a baba?
Figyelt kérdés
2008. ápr. 26. 14:39
1/6 anonim válasza:
POnt ezen agyalok én is. Nekem mindenki azt mondja ( nem a doki, ő nem látott már egy hónapja, hanema környezetem), h előbb fog jönni...de nem szeretném. Én pihizek és még mindig kell szednem a magnéziumot.
2/6 anonim válasza:
36. héttől NEM szabad magnéziumot szedni!!! Pihizzetek sokat, kispárna a medence alá! Ha előbb is jönne most már nem lenne baj mert értett terhességről van szó 37.héttől! Én meg alig várom már hogy kibujjon a babám de hiába lépcsőzök mozgok sokat, meleg vizes zuhany stb. Ők tudják mikor akarnak jönnni! 39hetes kismama
3/6 anonim válasza:
lábakat felpolcolni. a kórházban is megemelik a visszatartáson lévő kismamák ágya végét, nem is kicsit! sok pihenés, kevés fizikai munka. hajrá!!!!!!
4/6 anonim válasza:
Nekem a 32. héten a védőnő azt mondta, maximum 2 hét és megszülök. 1 nappal ugyan, de túlhordtam a kicsi fiamat. Magnéziumot pedig nyugodtan lehet szedni, én az elsővel kórházban voltam a 36,5 héttől, és kimondottan javasolták, sőt én napi 3*2 db-ot szedtem. A 38. héten szültem, 3500 g volt, és teljesen érett, 10/10-es apgarral. Úgyhogy nyugi! Pihenj, ha úgy érzed, de ha akar, úgyis kijön. De mostmár teljesen egészségesen fog születni.
Sok sikert! :o)
5/6 anonim válasza:
Én is a 36 héten járok,bár már közelebb a 37hez,és érzem,hogy vészesen közeleg az idő,és abban reménykedem,hogy május első keddjéig kibírja bennem a kicsi,mert addig biza még dolgom van..akkor leszünk 38 hetesek.Tényleg csak a pihi.Én nem élek túl pihis életet,de mindig éreztem,hogy mit szabad és mit nem.Szerintem te is fogod.Semmi baja nem lesz ha már most kijön.Meg az azért nem megy olyan könnyen.
6/6 anonim válasza:
Szia. Én 34 hetet töltöttem tegnap. 1100-as volt múlt héten a méhszájam és a dokim rám hozta a frászt, hogy lehet, nem húzom ki 40 hétig. 3. napja sokat fekszem felpolcolt lábakkal (ahogy kedves kismamatársaim javasolták) és sokkal könnyebbnek érzem a pocakomat, nem érzem, hogy alulról nyomás lenne rajta. Biztosan használ a sok pihenés! Remélem mindketten húzzuk. Neked mondjuk már ha betöltötted a 36. hetet, érett babád van! Könnyű szülést kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!