Szülőszobába (nem a kórházba) mit vigyek?
Figyelt kérdés
Konkrétan a bőrönd tetején lévő zacsi érdekelne, amit a vajúdásra kell vinnem? Szoptatós melltartó már rajtad van a vajúdás alatt? Mit vigyek? Zsebkendő, üdítő, legyező, apának innivaló, ilyesmi? Magára a vajúdásra mit viszel be? Saját hálóing?2012. jún. 5. 18:29
11/15 anonim válasza:
Nekem kicsit vicces volt a dolog,mert azonnal estére bevitt a mentő a szülőszobára, és sajna a telefonom lemerült gyorsan betettem a pakkomba a töltőt és hála rátehettem:)Amúgy volt nálam még papír zsepi és víz.De jó ha fényképező gép is kéznél van...pár kattintás a kis babuciról ha kibújik.Örök élmény!
12/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, akkor eszerint pakolok...
2012. jún. 6. 09:55
13/15 anonim válasza:
Kedves Kérdező!
Ahol szülsz, biztosan van szülőszobalátogatás, én ott kérdeztem meg mindent. Esetleg fel is hívhatod őket, de a védőnőnek is tudnia kéne.
Székesfehérváron a Szent György baba-mama barát kórház, ott engedtek inni, meg enni is.
Legelőször le kell vetkőzni teljesen, 2 éve adtak kórházi köntöst, most vinni kell hálóinget, amit nem sajnálsz, plussz egy papucs lehet rajtad. Bugyi, melltartó nem! Betétet adtak. Vittünk még törölközőt, mini tusfurdőt (jól esett vajúdás alatt a zuhany), wc papir, pzs telefon+töltő (fényképező, ha nem telefonnal fotóztok).
Apának ajánlott papucs, +kaja, az apukás ruhát ott helyben kellett megvásárolni. (császárosnál másmilyet adnak)
Remélem segítettem.
Másra nem is volt szükségem.
14/15 anonim válasza:
Már mindent összeszedtek a többiek, de szerintem mindenképpen kérdezd meg, hogy egyáltalán mit vihetsz be...?
15/15 anonim válasza:
Én betétet, bugyit, zsepit, szőlőcukrot, vizet, teát, csokit apának, papucsot apának, fényképezőgépet, telefont, tusfürdőt, törölközőt (beöntés utáni tusoláshoz), nedves törlőkendőt, és saját hálóinget vittem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!