Mi történik akkor ha az ember nem megy be rögtön a kórházba, amikor először rosszul van?
Ha rosszul vagy, menj be. :)
Ha viszont vajúdni kezdesz, de csak 20 perces fájásaid vannak, akkor nem feltétlen kell rohanni.
Nekem azt mondták 5 percesekkel menjek be, de olyan gyorsan jöttek a fájások, hogy a 10 percesből fél óra alatt 2 perces lett, úgyhogy még jó, hogy elindultunk hamar. :)
Én rosszul voltam, fájások nélkül.
Hánytam, 2× összeestem. A férjem dolgozott és mire ideért volna kocsival .. hát lehet meghal a gyerek.
Hívtam a mentőket, koraszülött jött ki. Egyből bevittek és sürgősségi császár lett a vége.
Ha fájásaid vannak és érzed, hogy ez szülés lesz, érdemes felhívni az orvosod vagy szülésznőd (már ha van). Ha nincs, akkor a kórházat. Ott elmondanak mindent, amit tudnod kell. pl. mikor induljatok be, stb ...
Ha elfojt a magzatvíz, akkor azonnal indulj be !!!
Útközben pedig (már ha valaki bevisz és nem mentővel mész, értesítsd az orvosod és azon családtagokat, akiket szeretnél ott látni a szülés után).
Ha mentő visz be, akkor már a mentőhívásnál kérik, hogy melyik kórházban szülsz és van-e orvosod. Legalábbis nálam így volt. Ők értesítették le a kórházat, hogy sürgős eset érkezik. Mire odaértünk, mindenki be volt öltözve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!