Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülőszobába (nem a kórházba)...

Szülőszobába (nem a kórházba) mit vigyek?

Figyelt kérdés
Konkrétan a bőrönd tetején lévő zacsi érdekelne, amit a vajúdásra kell vinnem? Szoptatós melltartó már rajtad van a vajúdás alatt? Mit vigyek? Zsebkendő, üdítő, legyező, apának innivaló, ilyesmi? Magára a vajúdásra mit viszel be? Saját hálóing?
2012. jún. 5. 18:29
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:

Nekem a védőnő mondta,hogy legyen nálam bugyi,betét,szoptatós melltartó,mentes víz,apás szüléshez védőruha.Ennyi amire most így hirtelen emlékszem.

De aki már szült biztos jobb tanácsot tud adni.

26hkm

2012. jún. 5. 18:36
 2/15 anonim ***** válasza:
55%

Nekem ez van bekészítve külön sporttáskába:

-hálóing

-kis törölköző és mini tusfürdő

-1 hálós bugyi+betét

-vékony köntös

-zuhanyzós papucs

-szőlőcukor+ásványvíz

-babának: 1 pelus+kissapka+kesztyűcske+1 rugdalózó

-homeopátiás szerek

-fényképezőgép

-papír zsepi

-orvosi papírok

36 hetes kismama

2012. jún. 5. 18:43
 3/15 anonim ***** válasza:

Papucs, zuhanyzós papucs, wc papír (nálunk nem volt), tusfürdő, törölköző, iratok (kiskönyv, házassági anyakönyvi kivonat, talán személyi és lakcímkártya). Bugyi, melltartó, betét a szülőszobába nem kell.

Apának túlélőcsomag.

2012. jún. 5. 18:43
 4/15 anonim ***** válasza:

Innivaló neked, lehetőleg víz feltétlen pakolj be. Hálóing nem kell, kapsz kórházit. Leletek, íratok. Bugyi + betét, tusfürdő, törölköző, wc papír, telefon, papírzsepi. Szopis melltartó rajtad lehet.

Babának nem kell semmit pakolni.

2012. jún. 5. 18:55
 5/15 anonim ***** válasza:
21%

Na a víz felesleges mert úgy sem ihatsz, esetleg vizes vattával törölgetheted a nyelved, szádat, viszont szülés után annyit ihatsz amennyit akarsz.

Törölköző azért kellett mert nem tágultam és meleg vízbe ültettek, és szülés után lezuhanyozhattam.

Zuhanyzás után hálóing, köntös,papucs.

Betétet a szülésznő adott.

Ja, és az összes papír amit terhesség alatt kiállítottak, és a apasági nyilatkozat.

Nagyjából ennyi, de lehet hogy valamit kifelejtettem.

2012. jún. 5. 19:40
 6/15 anonim ***** válasza:
19.40-es Még, hogy felesleges a víz? Az lehet, hogy nem ihatsz szülés előtt/közben, de utána olyan szomjas leszel, hogy csak na. Egyébként meg egy-két kortyot lehet inni.
2012. jún. 5. 19:59
 7/15 anonim ***** válasza:
Felesleges a víz??? Ez érdekes. Én 4!!! litert ittam meg a 6 óra alatt amíg a szülőszobán voltam!
2012. jún. 5. 20:01
 8/15 anonim ***** válasza:
27%

Én vagyok a 19.40-es odaírtam hogy szülés után annyit ihat amennyit akar, én úgy értettem hogy szülés alatt felesleges mert általában nem engedik inni a kismamákat, mert a kitolási szakaszban jöhet hányás, és ha nem iszol akkor kisebb az esély rá hogy össze-vissza hánysz.

Különben én nem tudom nem nektek mire jó hogy támadjátok az embert?

2012. jún. 5. 20:05
 9/15 anonim ***** válasza:

Fiamnál papucs, iratok-leletek-kiskönyv, ott adtak hálóinget, nem is zuhanyoztam. Párom hozta utánam a cuccom, abban hálóing bugyi betét, törcsi-tusfürdő ami a szülés utánra kellett. Szoptatós cicifixem sose volt.

Lányomnál: saját hálóing, papucs, törcsi-tusfürdő, wcpapír, zsepi, iratok-stb, bugyi betét. Inni "nem" ihattam, víz meg a szobámban volt(kiszöktem érte engedéllyel a vajúdás közben, nagyon de nagyon kicsit ihattam)

2012. jún. 5. 20:24
 10/15 anonim ***** válasza:

2.vagyok, nálunk ásványvizet engednek inni, enni nem lehet, csak szőlőcukrot, hálóinget nem kapsz és szülés előtt zuhanyozni is kell. Ja, és nem árt valami szülés utáni kajával készülni, mert csak a következő étkezés jár: megszülsz 8 óra vajúdás után éjjel 11-kor, akkor a reggeli a következő: nem ettél délután kettőtől reggelig :(

36 hetes kismama

2012. jún. 5. 20:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!