Mitől van hogy ha ülök vagy fekszek hátul a fenekemnél a csontom nagyon fáj? Olyan mintha nyomnám a csontot. Nagyon fáj.35 hetes km
Szia!
Én azóta érzem amióta mozog a baba. Kb a 16-17. héttől. Elég kellemetlen volt már akkor, gondolhatod, hogy most 38 hetesen milyen lehet... Éjjelente a legrosszabb mikor 10 percbe telik megfordulni az ágyban... Úgy érzem magam mint egy 100 éves öreg asszony akinek ropognak a csontjai. Remélem nem sokára vége lesz.
Jaaj de jo hogy nem vagyok ezzel sem egyedul, mar azt hittem tul erosek a csontjaim, es ezert kezdtem el ilyen koran tagulni! En is mar a terhessegem 15.hetetol erzem, ahogy elkezdett nolni a pocim, aztan a 25.hettol jobb lett, de valahogy 2 hete megint visszatert, tenyleg nagyon fajdalmas, de kitartast lanyok, gondoljatok a vegeredmenyre :-)
33 heteske
Nekem is kb a 20-ik héttől fáj a mai napig a fenekemnél a csont és apának néha úgy kell kihúzni a kocsiból is.
35 hetes kismama vagyok.És kislányt várunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!