Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Az nst hogy működik? Mármint...

Az nst hogy működik? Mármint mi a menete, mit csinálnak ott? Vérnyomást, súlyt is néznek, vagy a géppel nézik a babát?

Figyelt kérdés
2009. júl. 1. 21:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Géppel nézik a baba szívhangját és a méhlepényt,meg a magzatmozgásokat.
2009. júl. 1. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem volt, hogy utána megnézte az orvos a méhszáj állapotát is.
2009. júl. 1. 21:55
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én bementem 32 hetesen mert fájásaim voltak. Megkértek, hogy öltözzek át hálóingbe, be kísértek a szülőszobába, fel fektettek a szülő ágyra (sima egyszerű ágy) lekötöztek, rám raktak 2 kis kör alakú valamit, kezembe adtak egy gombot hogy ha mozog a baba akkor nyomjam meg. A fejem mellett volt egy gép ami köpködte ki magából a papírt. Kb. fél óra után bejött a szülésznő, megnézte a papírt amit a gép kiadott és azt mondta rendben van a baba, mennyek be az osztályra pihenni. Ez ment 5 napig, aztán hazaküldtek. Nekem se súlyt, se vérnyomást semmit nem néztek, de még orvos se nyúlt hozzám.

2009. júl. 2. 09:56
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszkat, utosó válaszoló, örülök hogy rendben vagytok.
2009. júl. 2. 10:11
 5/5 anonim ***** válasza:
nálunk vérnyomás, súly, vizelet. és ezután tesznek gépre, nézik a mozgást és szívhangot.
2009. júl. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!