Mi a véleményetek az alapítványi, a babás és fizetős szobákról?

Nekem az a véleményem, hogy 2 napig vagy bent, nem mindegy?
Én 4 fős szobában voltam, semmi gond nem volt. Éjszakára mindenki leadta a babát az újszülött osztályra, nagyon jól tudtunk aludni. Persze az is szerencse volt, hogy mind a négyen magyarok voltunk, ha érted mire gondolok.

Szerintem tök fölösleges külön szobába menni, nálunk 3 ágyas kórtermek volta, 24 órás rooming-in rendszerrel
Tv-úgysem néztem volna a külön szobában,örültem, amikor aludhattam.
Meg jólesett beszélgetni a többiekkel.

Örülök,h ilyen jók a tapasztalatok!Meg,h ennyire gatdagok vagytok!Nálunk 8 ezer ft lenne a szoba és 5 napig kell bent lenni!Azért kérdeztem,mert szerintem hülyeség!!!
Örülni fogk,hogy ki mehetek látogatókhoz(akik nincsenek sokan),legalább nem kell egész nap feküdnöm!!!!!
Köszönöm a válaszokat!És pár hozzászólóval közlöm,hogy én is CIGÁNY vagyok!!!!
Ezt nem itt kellett volna elsütni!!!Szomorú,hogy ezzel másokat megbántottok!Vigyázni kell mit beszélsz!Sosem tudhatod,hogy ki ül a net másik végén!!!!

Első vagyok.
Azt hiszem ezzel hosszú vitát nyithatnánk. Nem akartam senkit megbántani, mert tudom, hogy nem mindenki egyforma.
De mi 5 hetesen voltunk a kórházban a kislányommal. Ott is volt valaki, akit akkor itt nem nevezek néven. Amikor hazamentek kipakoltak egy egész kórházi szekrény gyerekruhát, amit a beteg kisgyerekek kaptak adományba, meg hazavittek egy kórházi babakocsit is. Nem értem, hogy van valakinek bőr a képén ilyet csinálni?!
Szóval én ilyen szobatársakat nem szeretnék. Aki meg nem ilyen, azt nagyon sajnálom, hogy a társai így lejáratják.

Szia!
Ne haragudj, de Te direkt azért teszel fel egy kérdést, hogy utána leszúrd azokat, akik nem úgy válaszolnak, ahogy Te gondolod?
Szerintem aki megengedheti magának, az miért ne venné igyénybe? Talán abból a pénzből, amit ő kifizet lehetőség lesz a többi szoba/ berendezés fejlesztésére is.
Van aki pedig direkt erre sprórol, hogy az apuka is meg tudja látogatni, kézbe venni a picit, amíg bent vannak. Na én is pont ezért szeretném igénybevenni, mert egyébként nem jöhetne be a férjem és csak üvegfalon keresztül láthatná a kislányát. Nekem ez olyan rossz érzés. Nem azért, akarom mert idegenkednék a szobatársaktól! Pl. ha lenne egy külön szoba a kórházban, ahova ki lehetne vinni a babát, hogy legalább a papája kézbe vehesse, ilyen gondom sem lenne.
Üdv!
Boldog babavárást, könnyű szülést!

Soki helyen nem engedik be a szobába a látogatókat a fertőzés miatt. Legalább is a Margit kórházban így volt. A babát is csak egy üvegfalon keresztül nézhettük meg.
Nekem jó lesz a sima 4-5 ágyas szoba is, és fogadott orvosom se lesz, mert nincs rá pénzünk. Én szeretem a romákat, sok jó embert ismerek. Nem szabad általánosítani. Sok sikert a szüléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!