Mennyit kell fizetni a kútvölgyi kórház, alapítványi-fizetős szobáira? Megéri?
Szia!
Én a Kútvölgyiben szültem 5 hónapja,előtte pedig sajnos egy vérzés miatt is befeküdtem egy hétre.. Az első alkalommal véletlen kerültem az alapítványi szobába mert nem volt máshol hely.. Amikor szülni mentem kifejezetten kértem, hogy oda tegyenek. Nagyon szerettem. Bármikor bejöhet hozzád bárki, nincs korlát. Míg a rendes szobák részlegére csak az apukák és délután pár óra a látogatási idő. Ha nem császárral szülsz, akkor azt a 3 napot ki lehet bírni a normál szobákban is, de én császáros voltam, tehát 5 nap a kórházi időszak..
Így délelőtt anyukám jött be hozzánk, délután a férjem.
A baba is veled lehet mindegyik fajta szobában, tehát a normálban és az alapítványiban is egész nap.. CSak hát az alapítványi kényelmesebb. Nem kelsz fel éjjel a másik gyerek sírására, csak magatokkal tudsz foglalkozni. Szóval azt csinálsz amit akarsz, nem kell alkalmazkodni. És persze kényelmesebb egyedül egy szobában mintha 4-en lennétek.
Bár van olyan kismama aki meg pont azt mondja, hogy jobb ha többen vagytok egy szobában, mert tudtok egymásnak segíteni. Szerintem meg egy 1-2 napos babánál nem kell nagyon a segítség,hiszen csak szopizik és alszik.
Van egyszemélyes alapítványi és kétszemélyes is. Az egyszemélyesről tudok nyilatkozni, az 8000 Ft/nap.
Remélem segítettem a döntéshez :)
Én 1 éve szültem a Kútvölgyiben. 3 ágyas szobában voltam, nekem jó volt az is. Alapítványiba mentem volna, de aznap tömegszülés volt, nem volt nekem már hely. Én jól éreztem magamat a 3 ágyasban is. A baba végig velünk lehet. A folyosóra bejöhetnek az apukák, más nem. Kint a közös előtérben lehet más vendéget fogadni, de oda nem célszerű kitolni a babát.
Mondjuk én 3 napig voltam bent, ebből csak 1 napot jöhetett a férjem, mert kalici miatt le volt zárva a kórház.
Ha szeretsz egyedül lenni, jó az alapítványi szoba. Nekem azért is tetszett a 3 ágyas, mert amíg elmentem vécére vagy zuhanyozni, a másik 2 anyuka rálátott a babámra.
Üdv, könnyű szülést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!